Έρευνα – ανάκριση του Ε.Ε.Α: Προμήθειες έως €20.000 έχουν οι 4 στους 10 διαμεσολαβητές. Ποιόν συμφέρει άραγε αυτό το στατιστικό δεδομένο;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Προμήθειες έως 20.000€ έχουν 4 στους 10 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και μέχρι €10.000 έχει το 22,4%. Και εδώ έρχεται ο μαύρος γάτος και θέτει το εξής ερώτημα:

Ποιόν βολεύουν αυτά τα συγκεκριμένα στατιστικά δεδομένα για να σχηματίσει μια γενική εικόνα; Την πολιτεία ; Μήπως κάποιος έχει την λύση στις χαμηλές προμήθειες; Μήπως κάποιος άλλος μπορεί να στηρίξει με συγκεκριμένο σχέδιο τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν μπορούν να ανεβάσουν τα νούμερά τους , ας πούμε π.χ. μέσω εκπαίδευσης και παροχών ; Γιατί υπήρχαν και τέτοια ερωτήματα στην έρευνα!

Και γιατί η έρευνα επικεντρώθηκε στους πράκτορες και τους συντονιστές πρακτόρων ; Οι Μεσίτες γιατί δεν ενδιέφεραν την έρευνα – δεν έχουν οι μεσίτες ψυχή; Α … ξεχάσαμε , δεν μπορούν πλέον να συνεργάζονται με πράκτορες και συντονιστές!

Άραγε….αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να ταυτίσει τα οικονομικά στοιχεία του διαμεσολαβητή με τα ευρήματα της έρευνας;

Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια ;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Σ.Δ.Α.Ε εγκαινιάζει δυναμικά το 2021!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για το 2021 του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση την οποία συντόνισε