Μαύρος Γάτος

Αγανάκτηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την κατάντια του ιστορικού σωματείου ΠΣΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Καταφθάνουν δεκάδες μηνύματα στον μαύρο γάτο σχετικά με τις εξελίξεις στον Π.Σ.Α.Σ

Ολοι ζητούν την απομάκρυνση των γνωστών αγνώστων global speakers και την διενέργεια εκλογών προκειμένου ο Π.Σ.Α.Σ να επιστρέψει στα χέρια της διαμεσολαβησης. Της αγωνιστικής διαμεσολάβησης και όχι των events, της μόστρας και του δήθεν.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά απο τα δεκάδες μηνύματα που μας ήρθαν.

ορισμένοι “ συνάδελφοι¨ αλλοιώνουν βάναυσα την επαγγελματική μας εικόνα στην αγορά και οδηγούν το επάγγελμα μας στη περιθωριοποίηση. Με όλα όσα έχουν συμβεί και διαδραματίζονται στο ιστορικό μας σωματείο, τον ΠΣΑΣ, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες!! Έχουμε την ηθική υποχρέωση όχι μόνο έναντι της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και έναντι των παιδιών μας που ξεκινούν την επαγγελματική τους πορεία στα γραφεία μας, να αλλάξουμε τα δεδομένα και να απολυμάνουμε τον σύλλογο μας από κάποιους θανατηφόρους ιούς που έχουν εισβάλλει και μολύνουν σοβαρούς-συνεπείς επαγγελματίες. Ο ΠΣΑΣ ανήκει στα μέλη του και δεν αποτελεί ιδιοκτησία ορισμένων παρείσακτων ατόμων. Γι αυτό άμεση ενεργοποίηση και συμμετοχή όλων των επαγγελματιών συναδέλφων για την διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης! Όλα επί τον τύπον των ήλων!!! ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!

 

Διαβάζω ,παρακολουθώ και θλίβομαι πραγματικά .Αν αυτά βγαίνουν στη φόρα μπορώ να φανταστώ τη συμβαίνει στα ”παρασκήνια ” Καημένε ασφαλιστή …

 

Τόσοι κόποι και τόσες θυσίες και που κατάντησε …έντονες οι εικόνες και η χαρά μας για τις αξίες και την ομοψυχία που χτισαμε στον σύλλογο μας…Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που διάβασα .Ντροπή ..

More to explorer

Αύριο Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: Απο πού προέρχονται τα 66.000€ που μεταφέρθηκαν απο Τράπεζα της Ινδίας….στην RAZZMATAZZ EVENTS για την MDRT Day?

Περίεργη τροπή λαμβάνει η υπόθεση ΠΣΑΣ, RAZZMATAZZ EVENTS IKE και η Ινδική Τράπεζα HDFC BANK LTD! Όλη αυτή η περίπλοκη κατάσταση για