Μαύρος Γάτος

Αδιανόητη Συμπεριφορά Σε Καλεσμένο Ομιλητή Απο Την Γ.Διευθύντρια Της Ε.Α.Ε.Ε

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

O μαύρος γατούλης βρέθηκε στην εκδήλωση της Ε.Α.Ε.Ε (Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος) η οποία διοργανώθηκε με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της. Φέτος η εκδήλωση είχε τίτλο: «Ιδιωτική Ασφάλιση, Σύμμαχος Ζωής».

Κοντά στους 400 καλεσμένους από όλους τους χώρους. Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης μεταξύ των οποίων ο κ. Μάκης Βορίδης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο κ. Γιώργος Ζαββός, Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού. Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς, εκπρόσωποι της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Συνήγορος του Καταναλωτή και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και άλλων μεγάλων θεσμικών φορέων, της ασφαλιστικής αγοράς, των ΜΜΕ και του ασφαλιστικού Τύπου.

Μεταξύ άλλων και ο κ. Γ.Τσίπρας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του πώς «είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και αυστηρός έλεγχος της αγοράς. Ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι συμπληρωματικός στις συντάξεις και τη υγεία. Θέλουμε, όμως, ο δημόσιος τομέας να δίνει λύσεις και να λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά με τον ιδιωτικό τομέα»

Και ενώ ο κ. Τσίπρας εξέφραζε την άποψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Γενική Διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κα Μαργαρίτα Αντωνάκη αντίκρουσε τις θέσεις του διότι η ίδια διαφωνούσε με όσα άκουγε!

Καλά διαβάζετε! Η Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε κα Μαργαρίτα Αντωνάκη πρόσβαλε καλεσμένο της εκδήλωσης δημόσια, (!!) στέλεχος που η ίδια προσκάλεσε στην εκδήλωση  και προφανώς γνωρίζοντας ήδη τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό.

Ο μαύρος γάτος αναρωτιέται :

Γιατί δεν έκανε το ίδιο και πέρσι όταν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;

Η κα Αντωνάνη εκπροσωπεί το ΔΣ της Ε.Α.Ε.Ε αρα και τις απόψεις και αποφάσεις του ΔΣ. Με ποιά ιδιότητα σήμερα είχε αντιρρίσεις και…..έδειξε ενόχληση για τις θέσεις του κ. Γ.Τσίπρα;

 

Ο μαύρος γάτος αποφάσισε να ασχοληθεί και με δυο τρία θεματάκια ακόμη που αφορούν……. κάτι που συνέβει πρίν μερικά χρόνια. 

Θα νιαουρίσει σύντομα. Και άργησε.

Νιάου

 

 

 

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις