Μαύρος Γάτος

Γιατί άραγε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α στέλνει επιστολές «ενότητας» στα κλαδικά μέσα!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
συμφωνία, χέρια, ενότητα

Σε δήλωσή ενότητας προχώρησε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου στην οποία υποβόσκει έντονη ανησυχία για εκείνο το σημαντικό πια μέρος της διαμεσολάβησης που έχει πια καταλάβει που πάει η «βαλίτσα της ενότητας» και μέσω του μαύρου γάτου εκφράζει αντίθετη άποψη!

Διαβάστε τι δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης:

Ο Κλάδος μας την τελευταία δεκαετία έχει καταφέρει απίθανες νίκες. Ποιος θα το περίμενε ότι σε μια εκδήλωση σαν τη σημερινή που αφορά την Αγορά μας θα έδινε το παρών όλη η Κυβέρνηση. Πλέον ξέρουν ποιοι είμαστε, μας γνωρίζουν. Με αφορμή αυτήν τη μελέτη θέλω να κάνω μια έκκληση στον Κλάδο ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πάρα πολλά. Δεν υπάρχουν θέματα στα οποία να δημιουργούνται προστριβές οι οποίες στο τέλος να μας χωρίζουν. Θέλω να παρακαλέσω όλη τη διαμεσολάβηση και το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς να μη δημιουργούν προστριβές και δη δημόσιες. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι καθώς λόγω των εξωτερικών κινδύνων που μας πλαισιώνουν –είτε λέγεται πανδημία είτε λέγεται ύφεση– τις λύσεις θα τις βρούμε όλοι μαζί. Εμείς είμαστε μαζί σας. Ο Κλάδος μας θέλουμε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι σήμερα στην ηγεσία του Επιμελητηρίου Αθηνών ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας ανήκουν στον ασφαλιστικό κλάδο. Το ξαναλέω, ό,τι μας χρειάζεστε είμαστε στη διάθεσή σας. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι υπόλοιποι. Θέλω ξανά να παρακαλέσω, ότι δεν μας ταιριάζουν ανοιχτές συγκρούσεις, κρίσεις που πιθανώς να αναδύονται. Πρέπει να μας περιβάλλει η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΑΓΑΠΗ γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μικρή η Αγορά μας. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Kαι πάλι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή και να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε και καλύτερα.

Ενότητα , ομόνοια , αγάπη …. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ… ΣΩΣΤΑ;

Που είχε κρυφτεί η αγάπη όταν κάποιοι εκλεγμένοι πρόεδροι νόμιμών σωματείων δέχονταν απειλές για την δουλειά τους και το μέλλον τους , επειδή διαφώνησαν ; Που είχε κρυφτεί η αγάπη όταν διαδραματίζονταν σενάρια τύπου «ο καλός αστυνομικός» και ο «κακός αστυνομικός» για να μεταπείσουν τους διαφωνούντες ; Που ήταν τότε η ομόνοια και η ενότητα ; Μα φυσικά εκεί που ήταν πάντα … στο λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας!

Ναι στην ενότητα, την ομόνοια και την αγάπη, αλλά μόνο όταν αυτή προκύπτει μέσα από δημοκρατικές αποφάσεις που λαμβάνονται για το καλό όλων και όχι για το καλό … ορισμένων!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκαλύψεις Μαύρου Γάτου (Μ.Γ) για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής: Επίσημο ερώτημα απο την αντιπολίτευση προς τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου!

Δέν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής στο οποίο ενώ διαφημίστηκε απο τον κ. Χατζηθεοδοσίου,

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ: Το χρονικό της αλλαγής διοίκησης στον ΠΣΑΣ – Ο Γολγοθάς της ΠΡΟΕΔΡΟΥ και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ