Δέν βρίσκει “γαμπρό” η ασφαλιστική που ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ηταν κοινό μυστικό αυτό που έμαθε ο μαύρος γάτος για την πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία που ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

Επειτα απο το άρθρο με τίτλο “Ασφαλιστική ψάχνεται να φύγει απο την Ελλάδα” που δημοσιεύθηκε στον mavrosgatos.gr την προηγούμενη εβδομάδα πολλά στελέχη αλλα και ιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιρειών νιαούρισαν στον μαύρο γατούλη πως δέν είναι μία αλλα δύο(!!) οι εταιρείες με τις οποίες προσπάθησε να κάνει προξενιό η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να μεταβιβάσει το χαρτοφυλάκιό της και να  και να γυρίσει γρήγορα εκεί που αγαπά , στη μαμά της!

Ομως απο ότι φαίνεται ακόμη το deal δέν είναι κοντά και θα χρειαστούν ακόμη αρκετά προξενιά προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία θα γίνει μία συμφωνία.

Ας ελπίσουμε όμως να μήν συμβεί αυτό που συμβαίνει και έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το να φύγει δηλαδή μεγάλο μέρος της παραγωγής και μετά να βρεθεί τρόπος εξαγοράς του χαρτοφυλακίου.

Εως τότε ο “πετυχημένος” CEO της εν λόγω εταιρείας θα περιφέρεται δεξιά και αριστερά προκειμένου να μήν μείνει άνεργος.

Κοντός (πολύ κοντός) ψαλμός αλληλούια…

 

More to explorer

Έξι χρόνια με αναστολή και χρηματικές ποινές σε Τσοχατζόπουλο, Βίκυ Σταμάτη και Ζήγρα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Στην καταδίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη καθώς και του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα, προχώρησε με απόφασή

Το παραλήρημα Ερντογάν προκαλεί εκνευρισμό!

Το παραλήρημα Ερντογάν εις βάρος του Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και της Ευρώπης, προκαλεί εκνευρισμό στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και απομονώνει όλο και περισσότερο