Δίδουν προσφορές ασφάλισης αφαιρώντας την προμήθειά τους για να «πάρουν» τον πελάτη.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έφτασαν στον μαύρο γάτο καταγγελίες από διαμεσολαβητές σύμφωνα με τις οποίες μεμονωμένες περιπτώσεις διαμεσολαβητών προκειμένου να «χτυπήσουν» μία δουλειά δίνουν προσφορά στον πελάτη αφαιρώντας την νόμιμη προμήθειά τους. (μέρος αυτής ή την συνολική)

Αυτό έχει σάν αποτέλεσμα δύο ίδιες προσφορές ασφάλισης με τους ίδιους όρους και στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία να έχουν διαφορετικό τελικό κόστος.
Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένες καταγγελίες είχαν φτάσει στα αυτιά του μαύρου γάτου πολύ καιρό πρίν ξεσπάσει η πανδημία του COVID 19.
Ποιος ξέρει τι άλλα φαινόμενα θα δουν τα μάτια μας τώρα που η κατάσταση στην ασφαλιστική αγορά έχει ζορίσει και θα ζορίσει ακόμη περισσότερο.

Σε έναν κλάδο που έχει σημαντικά προβλήματα το να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια μόνο χειρότερη κάνει την κατάσταση.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Οταν οι αποφάσεις είναι θετικές το Ε.Ε.Α το κατάφερε, όταν είναι αρνητικές…φταίνε οι άλλοι!

Δέ περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου όσον αφορά το φιάσκο της συμμετοχής των

Έστηναν υποθέσεις κλοπής οχημάτων για να πάρουν την ασφαλιστική αποζημίωση – Υπό κράτηση 60χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 60χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε απάτη με οχήματα, τα οποία

Οnline εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά και γονείς από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH

Η Eurolife FFH ξεκινάει τη νέα χρονιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, υποστηρίζοντας τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά του Μουσείου Κυκλαδικής