Μαύρος Γάτος

Δεν έκανε δουλίτσα μόνο το Ε.Ε.Α για την (προσπάθεια) παράταση των επαναπιστοποιήσεων. Κάτι έκανε και το Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε δουλίτσα για το θέμα των επαναπιστοποιήσεων!

Πέραν του δεκαημέρου λίγο πριν το τέλος του 2019 οπου περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές συμπλήρωσαν τις απαιτούμενες ώρες, πριν μερικές ημέρες με την βοήθεια και την υποστήριξη ανθρώπων του επιμελητηρίου (Ε.Ε.Θ) οι κ.κ. Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και Απόστολος Πανάς με κοινή τους ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα ζήτησαν την παράταση της προθεσμίας επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών συμβούλων μέχρι τις 31/3/2020, ημέρα κατά την οποία λήγει και η προθεσμία κατάθεσης των βεβαιώσεων επαναπιστοποίησης στα οικεία Επιμελητήρια.

Η πρωτοβουλία των δύο βουλευτών έρχεται να ενισχύσει σχετικό αίτημα των Επιμελητηρίων προς τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η συνέχιση της επαγγελματικής δραστηριότητας πολλών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των υπαλλήλων τους, που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία μέχρι τις 31/12/2019.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις