ΕΕΘ: Ελλιπής η λίστα των ΚΑΔ που ανακοίνωσε το Υπουργείο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Ελλιπής είναι η λίστα με τα επαγγέλματα που εντάσσονται στα μέτρα υποστήριξης, τονίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών.
Από τη λίστα λείπουν επαγγέλματα που έχουν πληγεί από την πανδημία όπως αυτό του μεσίτη ακινήτων, του λογιστή, του συμβούλου επιχειρήσεων και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Επίσης, γίνεται αναφορά σε «κύριο Κ.Α.Δ.» ενώ θα πρέπει να αφορά και τους δευτερεύοντες, κάτι που το ΕΕΘ επισημάνει σε επείγουσα επιστολή του προέδρου του Μιχάλη Ζορπίδη, προς τον Υπουργό Οικονομικών.
«Από το πρωί λαμβάνουμε τα πλήρως δικαιολογημένα παράπονα των μελών μας, που εργάζονται ως μεσίτες ακινήτων, λογιστές, σύμβουλοι επιχειρήσεων και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, οι κλάδοι των οποίων παρουσιάζουν μηδενικό κύκλο εργασιών τις τελευταίες ημέρες, λόγω της ανησυχίας των πολιτών αλλά και του μέτρου της εθελοντικής απομόνωσης, το οποίο συνιστούν οι ειδικοί αλλά και η κυβέρνηση. Συνεπώς καλούμε την κυβέρνηση να διορθώσει το λάθος της και να συμπεριλάβει στον κατάλογο και τα επαγγέλματα αυτά αλλά και άλλα τα οποία ενδεχομένως έχει παραλείψει.
Μέχρι την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου υπάρχει ακόμη χρόνος», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Μιχάλης Ζορπίδης.

More to explorer

Σάλος με την μη δημοσιοποίηση του ονόματος της ασφαλιστικής που «έφαγε» το πρόστιμο των 100.000 €

Για ακόμη μία φορά αναστάτωση επικρατεί στην ασφαλιστική αγορά έπειτα από την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης η οποία αφορά ασφαλιστική εταιρεία της

Επιβεβαίωση του μαύρου γάτου για κατάργηση του τομέα επαναπιστοποίησης Γ-Δείτε όλη την απόφαση

Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Μαύρου Γάτου που απο τις 20 Φεβρουαρίου είχε αναφέρει  πως έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις επαναπιστοποιήσεις – μεταξύ άλλων