Ενας γάτος που αφού μάζεψε τα προσωπικά δεδομένα των γατιών – μελών ενός φορέα την κοπάνησε

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η εβδομάδα για τον μαύρο γάτο ξεκινάει με μία ιστοριούλα. 

Καλή δύναμη σε όλα τα γατιά

 

Ενας γάτος με ψεύτικα pedigree αποφάσισε να συλλέξει τα προσωπικά στοιχεία άλλων γατιών – μελών ενός γατοφορέα.
Έτσι λοιπόν αφού τους πούλησε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και όλα τα γατιά τρέξανε να δώσουν τα στοιχεία τους (βλέπετε εκείνη την εποχή ο GDPR για γάτες δεν είχε ψηφιστεί) φάνηκε ότι ο γατοφορέας έχει πολλά μέλη και ο BIG CAT έκανε καλά τη δουλειά του.
Όμως μια μέρα αποφάσισε πως τα στοιχεία είναι αρκετά για να τα πάρει και να φύγει προκειμένου να τους πουλήσει την (ψευτο) πραμάτειά του και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα ο γατοφορέας να μείνει με μια χούφτα μέλη.

Μάλιστα η ειρωνεία είναι πως όταν ο Γατούλης (κάποιοι τον φωνάζανε με το χαϊδευτικό NASAουλης) είχε πρωτοψηφιστεί από τα άλλα γατιά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:
“Θα εργαστούμε για την συσπείρωση των γατομελών του γατοΣυνδέσμου και την διεύρυνση του αριθμού τους ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε ενωμένοι τις μάχες που χρειάζονται στα πιο βασικά θέματα που απασχολούν τον κόσμο των γατών»

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς…..σίγουρα καλύτερα!

«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Για τους αγγλόφωνους (πχ Καναδάς, Νέα Υόρκη, Κύπρος κλπ)
«This is a work of fiction. Names, characters, places and incidents either are products of the author’s imagination or are used fictitiously. Any resemblance to actual events or locales or persons, living or dead, is entirely coincidental».

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Χωρίς μηνιαίες βεβαιώσεις προμηθειών ΓΙΟΚ επιστρεπτέες για τους διαμεσολαβητές!

Πληθαίνουν οι “φωνές” που ζητούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες να εκδίδουν μηνιαίες βεβαιώσεις προμηθειών προς τους συνεργάτες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες αν

“Ξεφορτώνει” η AXA σε όλο τον πλανήτη

Δέν έχει σταματημό το “ξεφόρτωμα” της AXA σε όλο τον πλανήτη. Μετά την Ελλάδα οπου η ΑΧΑ πουλήθηκε στην GENERALI σειρά έχει

Με ευθύνη Τζιτζικώστα ο αποκλεισμός των διαμεσολαβητών απο το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της Περιφέρειας

Πολλές γκρίνιες ακούγονται στα ασφαλιστικά “διαδικτυακά” πηγαδάκια το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον αποκλεισμό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από