Μαύρος Γάτος

Η EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ εξαγοράζει ασφαλιστική εταιρεία;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Διαβάσαμε στο insuranceforum.gr πως υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η EUROINS Ελλάδος το άμεσο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας ελληνικών συμφερόντων.  Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως “Η συγκεκριμένη απόφαση της EUROINS και του Διευθύνοντος Συμβούλου και προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική της εταιρείας για εξαγωγές υγειών ασφαλιστικών εταιρειών και χαρτοφυλακίων στην ελληνική επικράτεια.”

Ποιά είναι όμως η ασφαλιστική εταιρεία EUROINS;

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία, όπως επίσης, στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD. Η EUROINS, έχει αποκτήσει τις θυγατρικές του Γερμανικού Ομίλου Talanx στη Βουλγαρία και την Ουκρανία, τις δραστηριότητες της ολλανδικής ασφαλιστικής εταιρείας Achmea στη Βουλγαρία, καθώς και τις δραστηριότητες του Αυστραλιανού Ομίλου QBE στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία τα τελευταία δύο χρόνια.

Πηγή άρθρου:  https://insuranceinnovation.gr/forum/idisis/idiotiki-asfalisi/apoklistiko-i-euroins-ellados-prochorai-se-exagora-ellinikis-asfalistikis-eterias/ 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Η ΕΑΔΕ παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας … γιατί στα χωράφια τους η δεοντολογία περισσεύει!

Απολογούμαστε προκαταβολικώς στην Ένωση Προσώπων με Συμβολαιογραφική Πράξη δια το σοκ το οποίο θα προκαλέσουμε εκ νέου με την δημοσιογραφική μας (δημοσιογραφικότατη!)