Μαύρος Γάτος

ΚΑΔ Ασφαλιστών: Ευχαριστα νέα. Επιτέλους επικράτησε η λογική

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Δεν πέρασαν ούτε 12 ώρες από την χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή του insuranceforum.gr και του περιοδικού the Insurer όπου φορείς της αγοράς με συντονιστή τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη, Γενικό Διευθυντή της Insurance Innovation συζητούσαν για τους λόγους που πρέπει οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις και σήμερα ήρθε η ανακοίνωση από τους κ.κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου πρόεδρο Ε.Ε.Α και Δημήτρη Γαβαλάκη, Γενικό Γραμματέα και πρόεδρο επιτροπής διαμεσολάβησης ΕΕΑ σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί από το Ε.Ε.Α αναγνωρίζει το πλήγμα που έχει δεχθεί ο κλάδος και έτσι από τον Απρίλιο προχωράει η ένταξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο πρόγραμμα στήριξης.

Για ακόμη μία φορά η διαμεσολάβηση κατάφερε αυτό που ζητούσε το σύνολο της αγοράς. Σωματεία, σύνδεσμοι και επιμελητήρια από όλη τη χώρα με την συνεχόμενη πίεση αλλά και με επιχειρήματα κατάφεραν τα αυτονόητα.
Ένας κλάδος που πλήττεται από την πρώτη στιγμή και με την γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας ακόμη περισσότερο να ενταχθεί στις συνολικές ρυθμίσεις όλης σχεδόν της αγοράς.

Αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά και η αναλυτική περιγραφή των μέτρων που θα ισχύσουν για τον κλάδο μας.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκαλύψεις Μαύρου Γάτου (Μ.Γ) για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής: Επίσημο ερώτημα απο την αντιπολίτευση προς τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου!

Δέν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής στο οποίο ενώ διαφημίστηκε απο τον κ. Χατζηθεοδοσίου,

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ: Το χρονικό της αλλαγής διοίκησης στον ΠΣΑΣ – Ο Γολγοθάς της ΠΡΟΕΔΡΟΥ και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ