Κανένα απολύτως στοιχείο ότι η LIFE PLAN εγγράφηκε ως συνδεδεμένο μέλος δεν υπάρχει στην ανάρτηση του κ. Γαβαλάκη !

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι όλα λέγονται για δημιουργία εντυπώσεων!

Κανένα απολύτως στοιχείο ότι η LIFE PLAN εγγράφηκε ως συνδεδεμένο μέλος δεν υπάρχει στην ανάρτηση του κ. Γαβαλάκη !

Η επικοινωνιακή αγωνία κορυφώνεται αφού ο κ. Γαβαλάκης έφτασε στο σημείο να ανεβάζει screen shots από email της μεταξύ του επικοινωνίας με τον κ. Σωφρονά. Πουθενά δεν αναφέρεται όμως η λέξη…. «συνδεδεμένο μέλος»! Μια τρύπα στο νερό … για να κερδηθούν οι εντυπώσεις επικοινωνιακά και να υπάρξουν τα γνωστά σχόλια συμπαράστασης στον «Νίκο Ξανθόπουλο» που βάλλεται αδίκως από λασπολόγους – κίτρινους λασπολόγους!

O Μαύρος Γάτος δεν έχει κάτι να χωρίσει με τον κ. Γαβαλάκη και φυσικά κανένα λόγο να τον ζηλεύει!

Τι να ζηλέψει ; Την ιδιότητα του ως «θιασώτη» της εκπαίδευσης ; Εδώ γελάσαμε και ας προσέχουμε λίγο τι λέμε.

Επιλέγουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο υψηλότερο από αυτό του The Batchelor και να μην χαλάσουμε το … μανικιούρ μας για τον «Παναγιώτη» !!!!

Εμείς μιλάμε με γεγονότα όχι με φαντασιώσεις καταδίωξης και ενίοτε μεγαλείου . Όχι αγαπητοί συνάδελφοι! Δεν είναι κίτρινος τύπος ούτε λασπολογία όταν λες την αλήθεια.

Ποια ήταν ακριβώς η λάσπη ; Το καταστατικό του ΕΙΑΣ είναι αναρτημένο. Η ανακοίνωση που μιλάει για τα τακτικό μέλος πήγε σε όλα τα μέσα. Η διάψευση άργησε. Σε ποια λάσπη αναφέρονται κάποιοι ; Ποια ήταν η ανακρίβεια ;

Όπως συμβαίνει σε όλους τους κλάδους , σε όλα τα κράτη του κόσμου και σε όλα τα δημοκρατικά περιβάλλοντα , ο τύπος έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να έχει αντίλογο. Ότι πράττουν ορισμένοι δεν είναι θέσφατο! Ο Μαύρος Γάτος βρίσκεται εδώ για να το διαπιστώνει και να ενημερώνει όταν και όπως πρέπει.

Δείτε εδώ το email που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (ανοιχτό προς όλους) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Σ.Δ.Α.Ε εγκαινιάζει δυναμικά το 2021!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για το 2021 του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση την οποία συντόνισε