Μαύρος Γάτος

Ο μαύρος γάτος φεύγει τον Μάη στην Μύκονο. Εχει δουλίτσα….

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την Μύκονο επέλεξε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών ώς τόπο για την πραγματοποίηση της 22ης Συνάντησης ασφάλισης και αντασφάλισης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί από το 1998, θα διεξαχθεί στην Μύκονο για πρώτη φορά (αλήθεια πώς επιλέχθηκε ο τόπος;). Μέχρι σήμερα η εκδήλωση λάμβανε χώρα στην Υδρα.

Οπως καταλαβαίνετε ο μαύρος γάτος απο τις 6 έως τις 8 Μαίου θα πρέπει να χωθεί στα μπαγάζια κάποιου ταξιδιώτη (προφανώς του κλάδου) και να ταξιδέψει λαθραία μέχρι των νησί του πετρου του Πελεκάνου. Θα έχει πολύ δουλίτσα εκεί.

Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα της Ε.Α.Ε.Ε πως “η εκδήλωση έχει μετατραπεί σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάθε χρόνο προσελκύει πάνω από 300 υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της ασφάλισης παγκοσμίως.”

Οι ασφαλιστές και οι αντασφαλιστές, επισημαίνει η Ένωση, από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημόσιες σχέσεις κάνει ο Ι. Χατζηθεοδοσίου με τους τραπεζίτες τη στιγμή που οι ασφαλιστές χάνουν ασφαλιστήρια από τις τράπεζες!

Όλα έχουν τα όριά τους. Τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κάνει δημόσιες σχέσεις με τους τραπεζίτες και

Αποχωρεί και η METLIFE μετά την ΑΧΑ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του insuranceforum.gr το οποίο επικαλείται πηγές του Bloomberg η Metlife ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει απο την Ελλάδα.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την διάθεση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων….

Αναπάντητα παραμένουν τα 5 ερωτήματα που απέστειλε ο κ. Γιώργος Γκόντζος προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και την Διευθύντρια