Μαύρος Γάτος

Οnline εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά και γονείς από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Eurolife FFH ξεκινάει τη νέα χρονιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, υποστηρίζοντας τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας. Από τον Ιανουάριο μέχρι και το Μάιο, τα παιδιά και οι γονείς τους θα περιηγηθούν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική.

Το πρώτο online workshop, με τίτλο «Ανακαλύπτουμε τα γεωμετρικά σχήματα στα ειδώλια του Μουσείου», απευθύνεται σε παιδιά 4-6 χρονών και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, στις 24 και στις 31 Ιανουαρίου. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα χρησιμοποιήσουν απλά υλικά που θα βρουν στο σπίτι και θα τα μεταμορφώσουν σε κυκλαδικά και κυπριακά ειδώλια! Με σύμμαχο τη φαντασία και το δημιουργικό παιχνίδι, θα κατασκευάσουν τους ήρωες των δικών τους παραμυθιών και θα ζήσουν συναρπαστικές ιστορίες και μεγάλες περιπέτειες!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Από φέτος, τα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης θα πραγματοποιούνται και σε ψηφιακό περιβάλλον, επιτρέποντας σε ακόμα περισσότερα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να πάρουν μέρος, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη να ταξιδέψει. Με τον τρόπο αυτό, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Eurolife FFH αποδεικνύουν ότι οι δράσεις τους δεν μπαίνουν σε lockdown. Σχεδιασμένα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τα online workshops στοχεύουν στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων, με την ευκολία και τις δυνατότητες που προσφέρει ο σύγχρονος ψηφιακός κόσμος.

Η Eurolife FFH, στρατηγικός συνεργάτης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, συμβάλει διαχρονικά σε όλες τις πρωτοβουλίες για την προώθηση του κυκλαδικού και του αρχαίου ελληνικού και κυπριακού πολιτισμού εντός και εκτός συνόρων. Για τη Eurolife FFH έχει αξία να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά στις τέχνες και τον πολιτισμό, προάγοντας την γνώση και τη δημιουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποχωρεί και η METLIFE μετά την ΑΧΑ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του insuranceforum.gr το οποίο επικαλείται πηγές του Bloomberg η Metlife ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει απο την Ελλάδα.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την διάθεση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων….

Αναπάντητα παραμένουν τα 5 ερωτήματα που απέστειλε ο κ. Γιώργος Γκόντζος προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και την Διευθύντρια

Αγανακτισμένοι οι διαμεσολαβητές με τον όγκο των εγγράφων που χρειάζεται για να ανανεώσουν την άδειά τους!

“Σε λίγο θα μας ζητήσετε και πιστοποιητικό γέννησης!” Ανέφερε ένας αγανακτισμένος συνάδελφος σε υπάλληλο επιμελητηρίου όταν αυτός τον ενημέρωνε πως λείπουν μερικά