Μαύρος Γάτος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Γ.ΓΚΟΝΤΖΟΥ (ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΣΤΟ Ε.Ε.Α: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόταση “βόμβα” κατέθεσε ο Γ. Γκόντζος κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει το Επιμελητήριο να εισπράττει συνδρομές μελών!

Στη σχετική αναφορά του ο κ. Γκόντζος είπε πως διαφωνεί με τις συνδρομές των μελών και πως υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι πόροι από τους οποίους το επιμελητήριο μπορεί να αποκομίσει έσοδα.

Και βέβαια, ακούγεται πολύ λογικό δεδομένου του τελευταίου προϋπολογισμού που έχει κατατεθεί στο Δ.Σ

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρόταση αυτή απορρίφθηκε απευθείας απο τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος μάλιστα κατά τη διάρκεια της απάντησης του κ. Γκόντζου είπε πως ….ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ!

Ο μαύρος γάτος φαντάζεται πως ο κ. Γκόντζος και μόνο με την ιδέα του “κοψίματος του ήχου” τρόμαξε και δέν το συνέχισε.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χατζηθεοδοσίου αρνείται την συζήτηση ενός μέτρου που θα έδινε ανακούφιση σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Στις 9 Νοεμβρίου ο μαύρος γάτος έγραφε για την μείωση που ζητήθηκε κατά 50% στην συνδρομή του Ε.Ε.Α για τα μέλη που ανήκουν στους πληττόμενους κλάδους και αντιστοίχως ο πρόεδρος αρνήθηκε κατηγορηματικά! 

Αν και ίσως να είναι λίγο υπερβολική η πρόταση του κ. Γκόντζου για οριζόντια κατάργηση των συνδρομών το μέτρο θα μπορούσε να εφαρμοστεί για ένα χρόνο (δεδομένης της οικονομικής κρίσης που διανύουμε) είτε για το σύνολο των ατομικών επιχειρήσεων για μία διετία.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι

Νευρικότητα προκαλεί η πτώση των μετοχών που συνδέονται με κρυπτονομίσματα: Παραμένουν αισιόδοξοι οι επενδυτές

Η πτώση των μετοχών οι οποίες συνδέονται με κρυπτονομίσματα, με φόντο την πρόσφατη πτώση του Bitcoin και το μάλλον “δύσκολο” ντεμπούτο της Coinbase