Μαύρος Γάτος

ΠΣΑΣ: Επιασε δουλειά ο Ορκωτός Λογιστής για τον έλεγχο των βιβλίων επι προεδρίας ΛΕΛΕΔΑΚΗ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ούτε 10 μέρες δεν έχει που επιτέλους ο Ορκωτός Λογιστής ξεκίνησε δουλίτσα προκειμένου να βρει τυχόν ατασθαλίες στα οικονομικά και τα βιβλία του ΠΣΑΣ, για την περίοδο που ΠΡΟΕΔΡΟΣ ήταν ο Global Speaker και CEO πολλών επιχειρήσεων παγκοσμίως καθώς και κάτοχος εκατοντάδων (ίσως και χιλιάδων) τίτλων πιστοποίησης κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ.

Οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη οπότε πριν το γνωστό παρεάκι ζητήσει να σταλεί εξωδικάκι άς το σκεφτεί λιγουλάκι παραπάνω.

Για όσους (πράγμα απίθανο) δέ γνωρίζουν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΣΑΣ μπορούν να ανατρέξουν εδώ 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώην Δ.Σ που το δικαστήριο “έστειλε σπίτι τους” είναι αγχωμένο τις τελευταίες ώρες διότι…..ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να αποδοθούν ευθύνες. Μάλιστα έχει ακουστεί πως ο φλιτζανάκιας του ΠΣΑΣ (τον είχαμε ξεχάσει τον φουκαρά) φοβάται πως άν αποδοθούν ευθύνες θα το μάθει το boss της ασφαλιστικής εταιρείας για την οποία εργάζεται και θα τον …..στείλει home.

Να θυμίσουμε πως ο mavrosgatos.gr είναι το μοναδικό κλάδικο site που αποκάλυψε το μεγάλο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο του μεγαλύτερου (σε έτη) συνδέσμου διαμεσολάβησης της χώρας.

Αυτό είχε σάν αποτέλεσμα να δεχόμαστε απειλές και έναν ανήθικο πόλεμο απο το γνωστό παρεάκι που λυμαίνεται την διαμεσολάβηση (τους ξέρετε…..τους βλέπετε….τους γλεντάτε)

Δυστυχώς απο την ημέρα των αποκαλύψεων τα μέλη λιγόστευαν μέρα με τη μέρα και σήμερα ο ΠΣΑΣ μετράει μέλη όσα τα δάχτυλα της παλάμης μας.

Παρόλα αυτά η πρόεδρος ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ δέν το έβαλε κάτω και προχωράει κανονικά στην κάθαρση του συνδέσμου.

Συνεχίζεται….

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ανακοίνωση Του Σ.Δ.Α.Ε Σχετικά Με Την Υποχρεωτική Εξέταση Self Test Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Με αφορμή την υποχρεωτική διεξαγωγή των self-tests στον ιδιωτικό τομέα (συμπεριλαμβανομένου και των ΚΑΔ του ασφαλιστικού κλάδου)  η οποία ισχύει από την

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι