Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο mavrosgatos.gr! Σας ευχαριστούμε νιαουρίζοντας!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εβδομάδα με ρεκόρ επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητας στον Μαύρο Γατούλη αυτή που κλείνει!

Συγκεκριμένα απο την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και λίγα λεπτά πιό πρίν ο mavrosgatos.gr είχε δεχθεί 18.567 μοναδικές επισκέψεις και είχε 76.450 αναγνώσεις σελίδων!

Με βασικά θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον να αφορούν την απαράδεκτη διαφήμιση της Insurance Market, την έρευνα – ανάκριση του Ε.Ε.Α και την παράτυπη εγγραφή της εταιρείας του ΓΑΒΑΛΑΚΗ στο ΕΙΑΣ.

Ο Μαύρος Γάτος κάθε εβδομάδα διαβάζεται ακόμη περισσότερο και το σημαντικότερο…….οι αναγνώστες του δέν φοβούνται να κοινοποιούν τις αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεται η διαμεσολάβηση…….για αυτά που ποτέ δέν ενημερωνόταν!

Ο μαύρος γάτος είστε εσείς! Ο μαύρος γάτος είναι αποκαλυπτικός, αλλά ποτέ κίτρινος. Είναι αληθινός! Είναι η “άλλη” άποψη για τα τεκταινόμενα στον ασφαλιστικό κλάδο.

Και βέβαια όλα καταλήγουν στην δική σας κρίση και άποψη. Δεν έχουμε πάντα δίκιο, κάνουμε και λάθη. Εσείς είστε οι τελικοί κριτές.

Ο μαύρος γάτος έχει βγει εδώ και 8 περίπου μήνες στις γειτονιές της ασφαλιστικής αγοράς και μαθαίνει πράγματα που δυσφημούν τον κλάδο, πράγματα που τον πληγώνουν, πράγματα που τον πάνε πίσω, πράγματα που φρενάρουν τον υγιή ανταγωνισμό. Και όλα αυτά θα σας τα αποκαλύπτει με οποιοδήποτε κόστος.

Πολλοί δέν περίμεναν να εμφανιστεί ένας γάτος σάν και αυτόν. Έπειτα θεώρησαν πως θα τον τρομάξουν με απειλές και πισώπλατες μαχαιριές. Ατύχησαν, έπεσαν έξω.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον δυναμώσουν, να τον πεισμώσουν και να προσπαθεί να κάνει ακόμη καλύτερα τη δουλειά του. Ποια δουλειά του?

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Το τραγουδάκι αφιερωμένο σε όλα τα γατόνια (τα δικά μας γατόνια….εσάς)

More to explorer

Έξι χρόνια με αναστολή και χρηματικές ποινές σε Τσοχατζόπουλο, Βίκυ Σταμάτη και Ζήγρα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Στην καταδίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη καθώς και του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα, προχώρησε με απόφασή

Το παραλήρημα Ερντογάν προκαλεί εκνευρισμό!

Το παραλήρημα Ερντογάν εις βάρος του Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και της Ευρώπης, προκαλεί εκνευρισμό στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και απομονώνει όλο και περισσότερο