Σάλος με την παράτυπη εγγραφή της ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ στο ΕΙΑΣ! Ακόμη να απαντήσει Η ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Μαύρου γατούλη για την παράτυπη (σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του ΕΙΑΣ) εγγραφή ώς τακτικού μέλους του ΕΙΑΣ της ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ε.Ε.

Χαρακτηριστικά εχθές τα τηλέφωνα του μαύρου γάτου δε σταματούσαν να χτυπούν από εξοργισμένους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι ανέφεραν πως ” Δεν είναι το πρόβλημα η εγγραφή ή όχι , αλλώστε λεφτά θα δώσει στο ΕΙΑΣ, αυτό που ενοχλεί είναι η παρατυπία, η μη τήρηση του κανονισμού”

Αλλος συνάδελφος ανέφερε πως “Δηλαδή γιατί εγώ που έχω Ε.Ε να μή μπορώ να εγγραφώ αν θέλω στο ΕΙΑΣ και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να μπορεί να το κάνει;”

Πολλοί πιστεύουν πως το ΕΙΑΣ και συγκεκριμένα η κα Νάντια Σταυρογιάννη, πρόεδρος του Σωματείου , θα πρέπει να απαντήσει στην εν λόγω καταγγελία κάτι που ο μαύρος γάτος δεν πιστεύει οτι θα το κάνει, δεδομένης της πολιτικής που έχει το ΕΙΑΣ…και κάποιοι “διπλανοί” φορείς, να μην απαντούν και απλα να σιωπούν!

Δείτε εδώ την χθεσινή αποκάλυψη του μαύρου γατούλη για το θέμα

More to explorer

Έξι χρόνια με αναστολή και χρηματικές ποινές σε Τσοχατζόπουλο, Βίκυ Σταμάτη και Ζήγρα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Στην καταδίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη καθώς και του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα, προχώρησε με απόφασή

Το παραλήρημα Ερντογάν προκαλεί εκνευρισμό!

Το παραλήρημα Ερντογάν εις βάρος του Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και της Ευρώπης, προκαλεί εκνευρισμό στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και απομονώνει όλο και περισσότερο