Μαύρος Γάτος

Συγγνώμη Ν.Μωράκη για το απαράδεκτο άρθρο.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

O N.Μωράκης έπραξε το αυτονόητο.

Με νέο του άρθρο – αν και αργοπορημένα – ζητάει συγγνώμη για τα γραπτά που πρόσβαλαν τους αγώνες των σωματείων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σε συνέχεια του άρθρου μου στις 15/04 με τίτλο «Ποιος τελικά εκπροσωπεί την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση», επανέρχομαι καθότι διαπίστωσα ότι κάποια από τα γραφόμενά μου παρερμηνεύτηκαν.
Σκοπός του άρθρου ήταν να συσπειρώσει το συνδικαλισμό στη διαμεσολάβηση και όχι να τον προσβάλει. Να μιλήσει για την επικοινωνία και το δίκτυο που πρέπει να δημιουργηθεί μεταξύ των σωματείων & των συνδέσμων έτσι ώστε να ενισχυθεί το κοινό συμφέρον.
Να αναδείξει τα οφέλη που θα είχε η Αγορά εφόσον όλα τα τοπικά πρωτοβάθμια σωματεία συνεργαζόντουσαν ουσιαστικότερα με τα δευτεροβάθμια, δημιουργώντας μια ισχυρή πανελλαδική ένωση διαμεσολαβητών.
Αν λοιπόν με τα γραπτά μου προσέβαλα κάποιους, θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη.

Εν τω μεταξύ troll του FB δημοσιεύει δεξιά αριστερά διάφορα περί του θέματος. Ο μαύρος γάτος γνωρίζει ποιος είναι και έχει πράξει τα δέοντα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ανακοίνωση Του Σ.Δ.Α.Ε Σχετικά Με Την Υποχρεωτική Εξέταση Self Test Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Με αφορμή την υποχρεωτική διεξαγωγή των self-tests στον ιδιωτικό τομέα (συμπεριλαμβανομένου και των ΚΑΔ του ασφαλιστικού κλάδου)  η οποία ισχύει από την

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι