Μαύρος Γάτος

Συγγνώμη Ν.Μωράκη για το απαράδεκτο άρθρο.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

O N.Μωράκης έπραξε το αυτονόητο.

Με νέο του άρθρο – αν και αργοπορημένα – ζητάει συγγνώμη για τα γραπτά που πρόσβαλαν τους αγώνες των σωματείων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σε συνέχεια του άρθρου μου στις 15/04 με τίτλο «Ποιος τελικά εκπροσωπεί την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση», επανέρχομαι καθότι διαπίστωσα ότι κάποια από τα γραφόμενά μου παρερμηνεύτηκαν.
Σκοπός του άρθρου ήταν να συσπειρώσει το συνδικαλισμό στη διαμεσολάβηση και όχι να τον προσβάλει. Να μιλήσει για την επικοινωνία και το δίκτυο που πρέπει να δημιουργηθεί μεταξύ των σωματείων & των συνδέσμων έτσι ώστε να ενισχυθεί το κοινό συμφέρον.
Να αναδείξει τα οφέλη που θα είχε η Αγορά εφόσον όλα τα τοπικά πρωτοβάθμια σωματεία συνεργαζόντουσαν ουσιαστικότερα με τα δευτεροβάθμια, δημιουργώντας μια ισχυρή πανελλαδική ένωση διαμεσολαβητών.
Αν λοιπόν με τα γραπτά μου προσέβαλα κάποιους, θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη.

Εν τω μεταξύ troll του FB δημοσιεύει δεξιά αριστερά διάφορα περί του θέματος. Ο μαύρος γάτος γνωρίζει ποιος είναι και έχει πράξει τα δέοντα.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις