Μαύρος Γάτος

Τα γατιά των Ενεργών Ασφαλιστών με άποψη και χιούμορ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Μία αγέλη γατιών αποφάσισε να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τα τεκταινόμενα στην γατήσια ζωή της ασφαλιστικής αγοράς.
Έτσι, πρίν αρκετά χρόνια ένας ακόμη γάτος εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία και δημιούργησε μία διαδικτυακή γατογειτονιά στο facebook.

Αυτός ο γάτος που από όσο γνωρίζει ο μαύρος γάτος είχε διάφορες κόντρες με κάτι γατοCEO άνοιξε ένα group στο facebook με το όνομα «ενεργοί γάτοι με άποψη και χιούμορ». (για αυτόν τον γατοCEO και την εταιρεία του μόνο μία ιστοσελίδα είχε ασχοληθεί πριν χρόνια….ήρθε όμως η ώρα να ασχοληθεί και ο μαύρος γάτος)

Εκεί θα συναντήσεις διάφορους τύπους γάτων, μαύρους, άσπρους, κεραμιδί , γάτους ράτσας, κεραμιδόγατους, γάτους με βραβεία , διακρίσεις και pedigree , γάτους με αφεντικά και γάτους της ψαραγοράς και των κάδων…

Όλοι αυτά τα γατιά γράφουν ελεύθερα, κάτι που πολλές φορές ενοχλεί τους διακεκριμένους γάτους. Γράφουν για τις αδικίες, για τα παραλειπόμενα, για τα μεγάλα και μικρά σκανδαλάκια της αγοράς. Άλλες φορές απλά νιαουρίζουν για να ξεφεύγουν λίγο από την καθημερινή πίεση της εύρεσης τροφής στους κάδους.

Αυτή η γατογειτονιά δεν είναι μικρή, αριθμεί κοντά στους 7.000 γάτους, αρσενικούς και θηλυκούς. Και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, όπως προαναφέραμε, για τους μεγάλους γάτους. Όμως έτσι είναι η ζωή, η τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα και στα μικρά και μεσαία γατιά να έχουν άποψη και κρίση αλλά και να επηρεάζουν την ζωή στην γατοκοινότητα της ασφαλιστικής αγοράς.

Για όσους γάτους θέλουν να ζητήσουν την είσοδό τους στην μεγάλη αυτή γειτονιά μπορούν να κλικάρουν εδώ

https://www.facebook.com/groups/765551126820580/?epa=SEARCH_BOX

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις