Μαύρος Γάτος

Φτάνει πιά το «καπέλωμα» των σωματείων της διαμεσολάβησης από το Ε.Ε.Α!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Για ακόμη μία φορά ζούμε την ίδια ιστορία … το ίδιο σενάριο σε επανάληψη κάθε φορά που οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κερδίζουν έστω και κάτι μικρό από την πολιτεία!

Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το βοήθημα των 800 ευρώ για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Όλο αυτό το διάστημα φορείς του κλάδου έκαναν σχετικά διαβήματα, επικοινωνίες, επιστολές, τηλεφωνήματα σε ανθρώπους κλειδιά στα αρμόδια Υπουργεία για έναν κοινό σκοπό. Το να διορθωθεί τεχνικά το πρόβλημα που προέκυψε και δεν μπορούσαν να λάβουν το εν λόγω επίδομα εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου.

Με πρωτεργάτη την Π.Ο.Α.Δ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) και κατ’ επέκταση πολλών σωματείων μελών της, η οποία με επιστολή που είχε στείλει στον κ. Πιτσιλή γινόταν ευρεία ανάλυση του θέματος.
Δείτε εδώ την επιστολή

Μάλιστα οι ενέργειες της Π.Ο.Α.Δ δεν έμειναν μόνο σε μια επιστολή άλλα και μέσω της υποβολής συγκεκριμένων απόψεων από φοροτεχνικούς της Ομοσπονδίας οι οποίοι πρότειναν συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα με την καταβολή της αποζημίωσης.

Και σήμερα ο Μαύρος Γάτος διαβάζει (όχι έκπληκτος αυτή τη φορά – το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές σε παρόμοια ζητήματα) από το γνωστό και μη εξαιρετέο site του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών πως «μετά από συνομιλίες του προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου με τον διοικητή της Α.Α.Δ.Ε κ. Γ. Πιτσιλή προέκυψε ότι άμεσα με την έκδοση σχετικής ΚΥΑ θα επιλυθεί το θέμα και όσοι δικαιούνται θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ»

Όχι άλλο κάρβουνο! Φτάνει πιά με την οικειοποίηση των αγώνων που δίνουν καθημερινά τα σωματεία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης!

Από την μια Χατζηθεοδοσίου και Γαβαλάκης ισχυρίζονται ότι το έργο των σωματείων είναι πολύτιμο και από την άλλη ακυρώνουν ουσιαστικά το έργο τους διεκδικώντας όλα τα εύσημα για συλλογικές επιτυχίες.

Λίγο τακτ … και λίγο σεβασμός προς όλα τα σωματεία που αγωνίζονται για τους ίδιους σκοπούς αλλά δεν έχουν δική τους ειδησεογραφική ιστοσελίδα για να προμοτάρει άτομα και καταστάσεις … θα ήταν fair play!

Εξάλλου, ο σεβασμός ανήκει σε όλα τα σωματεία δικαιωματικά για το έργο τους.

More to explorer

Και πράκτορας…και πρόεδρος Συλλόγου….και μέτοχος στην εταιρεία του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Νομιμότατο αλλα ηθικό;

Νόμιμο είναι, Ηθικό είναι; Πράκτορας ασφαλειών, πρόεδρος συλλόγου και στην εταιρεία του ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Όλα νόμιμα, και ξεκάθαρα

400€ κόστισε το κάθε webinar στο Ε.Ε.Α! Προφανώς είχε και διάλειμμα για ψηφιακό φαγητό!

Εξωπραγματικό είναι το ποσό που δόθηκε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών για την διενέργεια 8 διαδικτυακών σεμιναρίων για λογαριασμό του Ε.Ε.Α! Συγκεκριμένα

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ: Ποιό είναι το πρόγραμμα κατάρτισης της Περιφ. Αττικής που σήμερα ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α αναφέρει πως “δικαιώθηκαν οι προσπάθειες του Ε.Ε.Α για να συμπεριληφθούν και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές”;

Παντού σήμερα διαβάζουμε πως “δικαιώθηκαν οι προσπάθειες του Ε.Ε.Α. για την ένταξη και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στον πρόγραμμα «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας εργαζομένων