Μαύρος Γάτος

Όταν ο Μωράκης τα έχωνε στον Λελεδάκη το 2015

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Προς υπενθύμιση όσων βλέπουν ο Μωράκης του insurancedaily να κάνει «την πάπια» στις αποκαλύψεις που αφορούν την περίοδο προεδρίας του ΛΕΛΕΔΑΚΗ στον ΠΣΑΣ σας δείχνουμε παρακάτω τι έγραφε λίγες μέρες πριν τις εκλογές για το νέο ΔΣ στις αρχές του 2015.

Πώς αλλάζουν οι καιροί.

“Δύο αυθόρμητα ερωτήματα δημιουργούνται σε κάθε καλόπιστο αναγνώστη του άρθρου που ανέβηκε χθες Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015, στις 16:29 το απόγευμα στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών του Π.Σ.Α.Σ.

Ως γνωστόν, σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:00 πραγματοποιείται στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, (Πανεπιστημίου 44, Αθήνα) η εξ΄ αναβολής 40η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.) με τα εξής θέματα:

  • Απολογισμός 2014, έγκριση αυτού και προγραμματισμός ενεργειών για το 2015.
  • Απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του έτους 2014.
  • Ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
  • Διαγραφή μελών.
  • Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής για τη διετία 2015 – 2016.

Ερώτημα Νο 1

Με βάση ποια στοιχεία αναφέρει το άρθρο ότι: “Ως επικρατέστερο για τη διαδοχή της (σ.σ. της κ. Γρυπάρη) ακούγεται το όνομα του κ. Παναγιώτη Λελεδάκη, μέλους του Δ.Σ. του ΠΣΑΣ έως σήμερα”.

Είναι σε όλη την αγορά γνωστό ότι η κ. Ελένη Γρυπάρη αποσύρεται. Άλλοι όμως υποψήφιοι δεν υπάρχουν; Είναι δημοσιογραφικές οι πηγές, έγινε κάποια έρευνα; Και είναι δεοντολογικό στην ιστοσελίδα ενός φορέα, όπως το ΕΕΑ, στο οποίο μέλη είναι όλοι οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι με έδρα ένα μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, να αναφέρεται ένα μόνο όνομα υποψηφίου;

Ερώτημα Νο 2

Ο κ. Λελεδάκης είναι ένας επαγγελματίας που παρέχει τις υπηρεσίες του στην ασφαλιστική αγορά και κυρίως στον χώρο της διαμεσολάβησης, μέσω σεμιναρίων και ομιλιών. Μάλιστα πριν από ένα μήνα, στις 21 Δεκεμβρίου 2014, στα πλαίσια του Money Show στο Hilton ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου εκπαιδευτικού οργανισμού του IFAAcademy που θα επικεντρωθεί στην ασφαλιστική εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Πόσο δεοντολογικό είναι να παρέχει ως επαγγελματίας υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, κυρίως σε ασφαλιστικούς συμβούλους και ταυτόχρονα να είναι ο Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Φορέα των Ασφαλιστικών Συμβούλων;  Ακόμα και για ένα απλό μέλος του Δ.Σ. θα μπορούσε να υφίσταται ηθικό πρόβλημα.

Πώς θα προστατεύσει τον εαυτό του όταν κάθε καλόπιστος ή κακόπιστος θα σκεφτόταν ότι το κάθε έργο που θα αναλαμβάνει στο μέλλον, πιθανώς θα το αναλαμβάνει ακριβώς επειδή είναι Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ.;

Τα δύο αυτά ερωτήματα πιστεύουμε ότι θα πρέπει να απαντηθούν κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση του Π.Σ.Α.Σ. για την ενημέρωση των μελών του αλλά και της ασφαλιστικής αγοράς.”

Πηγή

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι

Νευρικότητα προκαλεί η πτώση των μετοχών που συνδέονται με κρυπτονομίσματα: Παραμένουν αισιόδοξοι οι επενδυτές

Η πτώση των μετοχών οι οποίες συνδέονται με κρυπτονομίσματα, με φόντο την πρόσφατη πτώση του Bitcoin και το μάλλον “δύσκολο” ντεμπούτο της Coinbase