1η Ανοιχτή Διαδικτυακή Συνάντηση του ΣΠΑΤΕ με τα Μέλη του

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Νέο κύκλο ανοιχτών διαδικτυακών συζητήσεων εγκαινιάζει ο ΣΠΑΤΕ 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Συνδέσμου στα social media αναφέρεται πως :

Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει ως Δ.Σ. για την θητεία 2019-2021 είναι η συνεχής ενημέρωσή σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν & για τις δράσεις του Συλλόγου μας, ώστε να μας αξιολογείτε καθημερινά και να συμμετέχετε και εσείς στις προσπάθειες της ομάδας μας.

Δεδομένων των συνθηκών που βιώνουμε όλοι καθημερινά και σεβόμενοι την Υγεία όλων μας, αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και εγκαινιάζουμε έναν Νέο Κύκλο ανοιχτών συζητήσεων με τα Μέλη μας την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου στις 16:00 πραγματοποιώντας την 1η Ανοιχτή Διαδικτυακή Συνάντηση με τα Μέλη μας.

Στην συζήτηση θα συμμετάσχει και η κ. Μυρτώ Χαμπάκη, Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΠΑΤΕ, απαντώντας μας σε κάθε απορία σχετικά με τους Οδηγούς που σας έχουμε ήδη αποστείλει. Επίσης, στην συνάντησή μας θα συμμετάσχει και ο κ. Κατσαϊδώνης Παναγιώτης, ιδρυτής της PK Data, με τον οποίο θα συζητήσουμε τα επόμενα βήματα ψηφιακής αναβάθμισης.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συναντηθούμε την Τρίτη!🙏🙏

Να υπενθυμίσουμε πως όσοι θέλουν να εγγραφούν και με αυτό τον τρόπο να στηρίξουν τον ΣΠΑΤΕ για το 2020 εντελώς δωρεάν μπορούν να επικοινωνήσουν παρακάτω:

Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής
📍Βουλής 7, 10562 Αθήνα
☎️210-69.12.456/ 210-32.33.808
📩info@spate.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Σ.Δ.Α.Ε εγκαινιάζει δυναμικά το 2021!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για το 2021 του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση την οποία συντόνισε