Μαύρος Γάτος

Εξώδικο της προέδρου του ΠΣΑΣ προς τα μέλη του ΔΣ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Σάλος έχει προκληθεί στην ασφαλιστική αγορά έπειτα απο τις χθεσινοβραδινες αποκαλύψεις της προέδρου του ΠΣΑΣ κας Θεοδώρας Γουργούλη μεταξύ των οποίων αναφέρεται και η υπονομευση της θέσης της ώς προέδρου του ΠΣΑΣ απο κάποια μέλη του ΔΣ (!!) επειδή απέστειλε εξώδικο προκειμένου να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία του συνδέσμου!

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικες και ολη την επόμενη εβδομάδα ο μαύρος γάτος θα παρουσιάσει εκτενή ρεπορτάζ για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον ΠΣΑΣ

Να θυμίσουμε πως με τον ΠΣΑΣ ο μαύρος γάτος είχε ασχοληθεί προ ημερών θέτοντας πολλά και σημαντικά ερωτήματα όσον αφορά τον οικονομικό έλεγχο των προηγούμενων ετών καθώς και συγκεκριμένων συμπεριφορών απο μέλη του ΔΣ. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με αποκορύφωμα το τηλεφώνημα που έγινε απο μέλος του ΔΣ προς τον μαύρο γάτο οπου ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε για…..καθοδήγηση απο συμφέροντα!!!! Για τα οικονομικά του ΠΣΑΣ ομως….ούτε λόγος!

Διαβάστε παρακάτω τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής επιστολής της κας Γουργούλη, Προέδρου του ΠΣΑΣ.

“Το έργο αυτό του Συνδέσμου μας δυστυχώς, υπονομεύεται από συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ., που αγνοώντας το Καταστατικό, δημιουργούν κλίμα αδιαφάνειας και αδιαλλαξίας, επιζητούν την ανακατανομή αξιωμάτων ενός Δ.Σ. που δεν έχει λήξει ακόμα η θητεία του και μεθοδεύουν την απομάκρυνση της Προέδρου, λόγω ενός Εξωδίκου που απέστειλα στο Δ.Σ. στα τέλη του 2019, κίνηση στην οποία εξαναγκάστηκα για την προστασία του Συνδέσμου και την εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του.

Βρέθηκα στη δύσκολη θέση να μην υπογράψω σύμβαση του Συνδέσμου με την «GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ» για την διοργάνωση του συνεδρίου του MDRT, ενός θεσμού που υπηρετώ εδώ και 14 έτη, που επιβεβαιώνει το κύρος του επαγγέλματός μας και μας κάνει καλύτερους, πιο ταπεινούς, πιο άριστους. Τον θεσμό αυτό οφείλουν πρωτίστως να υπηρετούν τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, κρινόμενοι γι’ αυτό από την Γενική Συνέλευση, το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του Σωματείου μας. Αν και το Δ.Σ. αποφάσισε στις 28/11/2019 την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης στις 23/1/2020, αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, στο δε τελευταίο Δ.Σ. και παρά την σχετική πρότασή μου, δεν συζητήθηκε καν η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Τις προσεχείς ημέρες, θα απευθυνθώ στα μέλη του Συνδέσμου με σκοπό την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δεχόμενη εκ των προτέρων να συμπεριληφθούν προς συζήτηση σε αυτήν, όλα τα θέματα που τα μέλη θα προτείνουν, άλλωστε τα θέματα που μας απασχολούν, αφορούν όλα τα μέλη μας, γι’ αυτό και πρέπει να συζητούνται παρουσία όλων.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποχωρεί και η METLIFE μετά την ΑΧΑ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του insuranceforum.gr το οποίο επικαλείται πηγές του Bloomberg η Metlife ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει απο την Ελλάδα.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την διάθεση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων….

Αναπάντητα παραμένουν τα 5 ερωτήματα που απέστειλε ο κ. Γιώργος Γκόντζος προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και την Διευθύντρια

Αγανακτισμένοι οι διαμεσολαβητές με τον όγκο των εγγράφων που χρειάζεται για να ανανεώσουν την άδειά τους!

“Σε λίγο θα μας ζητήσετε και πιστοποιητικό γέννησης!” Ανέφερε ένας αγανακτισμένος συνάδελφος σε υπάλληλο επιμελητηρίου όταν αυτός τον ενημέρωνε πως λείπουν μερικά