Μαύρος Γάτος

Η πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ κα Γουργούλη μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα για την σχέση Π.Σ.Α.Σ και RAZZMATAZZ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Κάποιοι από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αναλώνονται σε μαθήματα Δημοκρατίας, ενώ δεν μπαίνουν στον κόπο να μας πούνε τίποτε για την «ταμπακιέρα» Αρχικά, ποιος τους έδωσε την εξουσιοδότηση να αποστέλλουν στα μέλη του Δ.Σ. επιστολή εν είδει «προκήρυξης»,χωρίς προηγούμενη συζήτηση στο Δ.Σ.

Οι συντάκτες πάντως της ανακοίνωσης κόπτονται για τα δικαιώματα συναδέλφων μας , όταν οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να απομακρύνουν κάθε μέρα τους συναδέλφους μας από το Σύνδεσμό μας, με συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ρόλο τους ως μελών ενός επαγγελματικού συνδέσμου.
Κανένα μέλος του συνδέσμου μας δεν δέχεται ο σύνδεσμος μας να διοικείται από μια μικρή κλειστή ομάδα μελών του Δ.Σ, ερήμην των λοιπών μελών.

Ζήτησα να με ενημερώσετε, για ποιο λόγο εδώ και δύο χρόνια σχεδόν βαλτώνει ο οικονομικός έλεγχος του συνδέσμου μας. Ζήτησα, προκειμένου να υπογράψω προσυντεταγμένο ιδιωτικό συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών με την εταιρία «GRANTRAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ», να μου δοθούν εξηγήσεις , για το ποιος διαπραγματεύτηκε τους όρους και την οργάνωση του συνεδρίου μας και ανέθεσε τελικά την εκτέλεση στην εν λόγω εταιρία αντί ποσού 118.811 €. Ζήτησα να ενημερωθώ για τα κριτήρια επιλογής και για το ποιος τελικά επέλεξε την εν λόγω εταιρία, που εξ όσων γνωρίζω συστάθηκε πρόσφατα και κατά συνέπεια καμία εμπειρία δεν μπορεί να διαθέτει στο χώρο από αντίστοιχες διοργανώσεις. Ζήτησα να ενημερωθώ για ποιο λόγο η αναφερόμενη στο άνω ιδιωτικό συμφωνητικό ινδική εταιρία «HDFC BANKLTD» κατέβαλε στην άνω εταιρία , εν αγνοία του συνδέσμου μας, ποσό 66.000 € και για ποιο λόγο οι καταβολές αυτές δεν έγιναν στον σύνδεσμό μας. Ζήτησα να μου δοθούν τα παραστατικά και λοιπά έγγραφα πληρωμής των υποχρεώσεων του συνδέσμου μας.
Θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες ακόμη τεθέντα ερωτήματα σε σχέση με τη διαφάνεια των οικονομικών του συνδέσμου, πλην όμως ουδέποτε έλαβα απαντήσεις , παρ’ ότι οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να δίδουν απαντήσεις όχι μόνον σ΄εμένα ως Πρόεδρο του συνδέσμου, αλλά και σε κάθε μέλος του συνδέσμου μας. Έτσι τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι εγώ τη Δημοκρατία και την διαφάνεια. Αντ’ αυτών επιχειρείται να ληφθούν αποφάσεις, «επαναστατικού περιεχομένου μπροσούρες» με μαθήματα Δημοκρατίας και θέσφατα, ότι επειδή η Δικηγόρος του συνδέσμου είναι έντεκα (11) και πλέον έτη δικηγόρος του συνδέσμου μας, εγώ πρέπει να υπογράφω όποια σύμβαση και με όποιο περιεχόμενο κρίνουν κάποιοι. Ο έλεγχος μιας σύμβασης της οποίας την ευθύνη υπογραφής φέρω εγώ, από την επί 11 έτη νομικό μας σύμβουλο και η όποια νομική της κρίση περί της απολύτου νομιμότητας της εν λόγω συμβάσεως, αυτονοήτως δεν με υποχρεώνει στην υπογραφή της, ειδικά όταν δεν μου δίδονται απαντήσεις στα ως άνω ερωτήματα.

Η διαρκής επίκληση της δημοκρατίας, του ήθους και της αξιοπρέπειας και μάλιστα σε ένα εξυβριστικό κείμενο που αποτελεί μνημείο προσβολής της προσωπικότητάς μου, εντάσσεται στα πλαίσια ενός ανούσιου βερμπαλισμού. Η Δημοκρατία δεν υπάρχει στα λόγια αλλά αποδεικνύεται με έργα και με πράξεις. Οι συντάκτες του εν λόγω κειμένου πρέπει να πάψουν να κρύβονται πίσω από υποκριτικές φανφάρες περί δημοκρατίας. Άλλωστε, ως γνωστόν, στο όνομα της Δημοκρατίας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα.
Κύριοι, μην προβείτε στο ατόπημα να λάβετε απόφαση του Δ.Σ. με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που μου στείλατε μέσω e-mail για να υπογράψω. Εάν παρά ταύτα αποφασίσετε κατά πλειοψηφία να λάβετε μια τέτοια απόφαση με τέτοιο περιεχόμενο ΣΑΣ ΚΑΛΩ να καταχωρηθούν στην απόφαση που θα ληφθεί , αφενός μεν τα ονόματα των ψηφισάντων υπέρ της πρότασής σας, αφετέρου να καταχωρηθεί στην απόφαση αυτούσια η παρούσα επιστολή μου.

Σε κάθε περίπτωση απευθυνόμενη στους συντάκτες της άνω ανακοίνωσης σας γνωστοποιώ και για τελευταία φορά με την παρούσα επιστολή ότι η υπομονή μου έχει ήδη εξαντληθεί, η απαξίωσή μου και οι δυσφημιστικές σας πράξεις έφθασαν στο τέλος και είμαι πλέον υποχρεωμένη, προκειμένου να σταματήσει «ο κατήφορος» να προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια, προκειμένου να διαταχθεί οικονομικός έλεγχος και να διαπιστωθούν τυχόν παρατυπίες, τόσο για να προστατέψω το σύνδεσμό μας και τον εαυτό μου όσο και για να ενημερωθούν και προστατευθούν τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. αλλά και του συνδέσμου μας.

Καταλήγοντας και αναφερόμενη και εγώ στα περί Δημοκρατίας, επισημαίνω στους συντάκτες της επιστολής ότι η Δημοκρατία δεν είναι μόνον η αρχή της πλειοψηφίας. Μια δημοκρατικά νομιμοποιημένη πλειοψηφία δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, υπόκειται σε έλεγχο από τους θεσμούς του κράτους δικαίου και δεν μπορεί να στερήσει ποτέ τις μειοψηφίες από τα αναφαίρετα δικαιώματά τους. Η όποια πλειοψηφία δεν μπορεί να καταργήσει την νομιμότητα και τη διαφάνεια. Δεν υπάρχουν αδιαμφισβήτητες αυθεντίες στις πλειοψηφίες. Όλοι έχουμε υποχρέωση να λογοδοτήσουμε, όταν μας ζητηθεί, στους θεσμούς του Κράτους Δικαίου.

Αθήνα 12-3-2020
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Θεοδώρα Γουργούλη

More to explorer

Λογισμικό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου προστατεύει διαστημικές πτήσεις της NASA. Πώς ξέφυγε αυτό απο τον Εθνικό μας Global Speaker;

Ο μαύρος γατούλης διάβασε μία αντικειμενικά πολύ σημαντική είδηση απο το capital.gr αλλα του δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα: Μήπως το συγκεκριμένο λογισμικό

Πολύ κοντά στο deal AXA – GENERALI

Έπειτα από την έκπληξη της ασφαλιστικής αγοράς στις φήμες που ήρθαν από το εξωτερικό περί των συζητήσεων μεταξύ της AXA Ελλάδος και