Μαύρος Γάτος

Ο COVID 19 βασικό θέμα συζήτησης αυτές τις ημέρες στους Ενεργούς Ασφαλιστές με άποψη

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Αν θες να δεις τα προβλήματα της διαμεσολάβησης μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη στο group των ενεργών ασφαλιστών με άποψη και χιούμορ στο facebook.

Βέβαια, αυτή την περίοδο το εν λόγω group είναι ανοιχτό μόνο για τα μέλη που το αποτελούν. Και δεν είναι λίγα αν αναλογιστεί κανείς ότι προσεγγίζουν σχεδόν τις 7.000.
Τα θέματα που συζητιούνται καθημερινά δεκάδες. Η συμμετοχή από τα μέλη του ακόμη μεγαλύτερη..
Μέσα από τα θέματα και τις απόψεις που αναρτώνται μπορείς να μάθεις πολλά. Τί τους απασχολεί, τί προβλήματα συναντούν καθημερινά, τί τους δυσαρεστεί.
Τϊ θέλουν να αλλάξει στην αγορά, τί πιστεύουν για την αγορά.

Τις τελευταίες ημέρες στα top θέματα συμπεριλαμβάνεται η πανδημία του COVID 19 και πώς έχει επηρεάσει τον ασφαλιστικό κλάδο. Οι επαγγελματίες του κλάδου μοιράζονται τις γνώσεις τους όσον αφορά τις καλύψεις των συμβολαίων, θέτουν ερωτήματα και ανταλλάσσουν απόψεις.

Είναι κοινό μυστικό πως ακόμη και υψηλόβαθμα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών είναι μέλη του group των ενεργών ασφαλιστών θέλοντας να μαθαίνουν τί γίνεται στα ηλεκτρονικά πηγαδάκια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Όπως και να έχει, το group των ενεργών ασφαλιστών είναι το επίκεντρο της διαδικτυακής διαμεσολάβησης. Ένα ψηφιακό σημείο συνάντησης οπου όλοι μπορούν να μιλούν ελεύθερα για οτιδήποτε επιθυμούν και τους απασχολεί.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ποιοι ασφαλιστικοί όμιλοι βρίσκονται στη λίστα του Forbes με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου;

Παρά το τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19, η παγκόσμια ασφαλιστική αγορά κατάφερε να βγει σχετικά αλώβητη από την πρωτοφανή αυτή κρίση,