Μαύρος Γάτος

COVID 19: Αμφιλεγόμενες οι απόψεις των διαμεσολαβητών για την αναστολή ή μή των εργασιών τους

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Αμφιλεγόμενες είναι οι απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου για το αν πρέπει να συμπεριληφθούν τα ασφαλιστικά γραφεία στην κατηγορία των ΚΑΔ που αναστέλλουν προσωρινά τις εργασίες τους.
Υπάρχουν εκείνες οι «φωνές» που λένε πως τα γραφεία δεν μπορούν να κλείσουν γιατί εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και πως αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσκολία μπορούν αν συνεχίσουν την δραστηριότητά τους από το σπίτι.
Από την άλλη και δεδομένης της τελευταίας εξέλιξης (απαγόρευση κυκλοφορίας) υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως η οικονομική ζημία είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει προσωρινά να γίνει παύση των εργασιών.
Αυτές τις μέρες «τρέχουν» διάφορα γκάλοπ είτε στο facebook είτε σε κλαδικές ιστοσελίδες σχετικά με το κλείσιμο ή μη των ασφαλιστικών γραφείων. Με μία γρήγορη ματιά που τα ρίξαμε το ποσοστό είναι σχεδόν 50-50.

Παράλληλα συνεχίζουν και σήμερα να ασκούνται πολλές πιέσεις προς φορείς όπως επιμελητήρια και κλαδικοί σύνδεσμοι, προκειμένου οι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των επιχειρήσεων που θα έχουν τουλάχιστον μία ολιγόμηνη παράταση των ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αγανακτισμένοι οι διαμεσολαβητές με τον όγκο των εγγράφων που χρειάζεται για να ανανεώσουν την άδειά τους!

“Σε λίγο θα μας ζητήσετε και πιστοποιητικό γέννησης!” Ανέφερε ένας αγανακτισμένος συνάδελφος σε υπάλληλο επιμελητηρίου όταν αυτός τον ενημέρωνε πως λείπουν μερικά

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται απο την τροπολογία που καταθέτει ο κ. Γεωργιάδης για τις εκλογές των επιμελητηρίων

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η απόφαση του Υπουργού Aνάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει την αναβολή των επιμελητηριακών εκλογών κατά ένα