Μαύρος Γάτος

UNIQUE:Πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου απο την BROKINS με την υποστήριξη της HELLAS DIRECT

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο μαύρος γάτος χαζεύοντας στις διαδικτυακές πλατφόρμες ασφάλισης βρήκε ένα ασφαλιστικό προϊόν αυτοκινήτου με το όνομα «Unique».
Το εν λόγω προϊόν το έχει σχεδιάσει η Brokins (Συμφερόντων Ιατροπούλου) με την υποστήριξη της Hellas Direct ώς παρόχου πρωτασφάλισης.

Στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Το Unique παρέχεται με την εγγύηση της αντασφαλιστικής κάλυψης από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρία στον κόσμο, Munich Re.
Τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Unique, σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τελικούς καταναλωτές.

Τα προγράμματα Unique, εξασφαλίζουν:
– Ολοκληρωμένες καλύψεις σε ανταγωνιστικές τιμές
– Υψηλό δείκτη φερεγγυότητας της ασφαλιστικής εταιρείας, με 249,26%
– Εγγύηση από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική στον κόσμο, Munich Re
– Άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς με την πρωτοποριακή υπηρεσία της άμεσης τηλεφωνικής καταγραφής της ζημιάς στο σημείο του ατυχήματος, μειώνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο παραμονής σας στο τόπο του ατυχήματος και επισπεύδοντας τις διαδικασίες αποζημίωσης (70% μείωση του χρόνου διακανονισμού της ζημιάς)
Φιλικό Διακανονισμό

Η Brokins , είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα (ISO certified) και λειτουργεί από το 1983, με περισσότερους από 150.000 πελάτες που την εμπιστεύονται. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και τα εξειδικευμένα στελέχη της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Η HD Insurance Ltd που υποστηρίζει το Unique, ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να αλλάξει ριζικά την ασφαλιστική αγορά στη χώρα μας, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνολογία και την ισχυρή μετοχική της βάση.
Η Munich Re είναι ο μεγαλύτερος αντασφαλιστής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1880 και έχει έσοδα σχεδόν € 50 δις το χρόνο.
Η συνεργασία των τριών αυτών εταιρειών αποτελεί εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εξασφάλιση για τους πελάτες που την επιλέγουν.

More to explorer

Ο Μαύρος Γάτος μπαίνει σε δίαιτα …

Και εκεί που ο μαύρος γάτος μασουλούσε την κροκέτα του (adult cats premium) του νιαουρίσανε την ανάρτηση του Εθνικού Global Speaker NASA

Εντεκα πελάτες αμοιβαίου κεφαλαίου που θεωρούσαν ότι συνδεόταν με θυγατρική εταιρεία της Allianz κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για απάτη και υπεξαίρεση

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του mavrosgatos.gr για την εμπλοκή ασφαλιστικής εταιρείας με την εταιρεία -απάτη – εν ονόματι FerryHill Capital Partners. Εντεκα