Μαύρος Γάτος

Ενας μήνας ζωής για τον μαύρο γάτο! Μία ανταπόκριση που κανείς δέν περίμενε!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πριν ακριβώς από ένα μήνα, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, με αφορμή μια μεγάλη αδικία που είδε να διαδραματίζεται στην πόλη, ο Μαύρος Γάτος αγανάκτησε. Μέσα σε 5 λεπτά πήρε την γατίσια απόφαση να νιαουρίζει στο εξής με τη δική του φωνή μέσα από το www.mavrosgatos.gr γνωρίζοντας καλά , ότι το δικό του νιαούρισμα ταυτίζεται με αυτό πολλών άλλων γάτων του κλάδου.

Δεν «κιτρίνισε» ξαφνικά! Δεν έχει πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Δεν θέλει να κρύψει κάτι άλλο πίσω από τα νιαουρίσματά του.

Και το σημαντικότερο : δεν θέλει να γράψει το παραμικρό ψέμα ή να διαπλακεί στα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι άλλοι γάτοι.

Ο Μαύρος Γάτος έχει δει και έχει μάθει για πολλές αδικίες, σκάνδαλα, παρανομίες, κακές πρακτικές, θέματα που υποβαθμίστηκαν ή δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα. Αυτά θέλει να βγάλει προς τα έξω.
Ο Μαύρος Γάτος είναι ένας από εσάς.
Ο Μαύρος Γάτος νιαουρίζει και με τη δική σας φωνή όλα αυτά που βλέπετε και βιώνετε αλλά δεν έχετε βήμα για να τα εκφράσετε δημόσια.
Όπως και πολλοί από εσάς έτσι και ο Μαύρος Γάτος θέλει να δει την κοινωνία του ασφαλιστικού κλάδου να δουλεύει και να αναπτύσσεται με αξιοκρατία, δικαιοσύνη , εντιμότητα και συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

Και… έχει αρχίσει να βαριέται να διαβάζει τις κλασικές ειδήσεις κονσέρβα που βλέπουμε να σέρνονται από μέσο σε μέσο χωρίς άποψη. Θέλει να είναι χαλαρός, χιουμοριστικός, καυστικός και με γνώμη και άποψη, αλλά πάντα σοβαρός και έγκυρος.

Σήμερα λοιπόν ο Μαύρος Γατούλης κλείνει ένα μήνα ζωής, και η ανταπόκριση σας στα νιαουρίσματα του ήταν τεράστια. Με περισσότερες από 3.000 αναγνώσεις σελίδων και σχεδόν 1.300 μοναδικούς αναγνώστες καθημερινά , μάλλον έχει πολύ δουλειά να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Και είναι μόλις 30 ημερών…
Ο μαύρο γάτος μόλις έπιασε δουλειά… γυρίζει , μυρίζει και νιαουρίζει στην ασφαλιστική αγορά!

More to explorer

Αύριο Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: Απο πού προέρχονται τα 66.000€ που μεταφέρθηκαν απο Τράπεζα της Ινδίας….στην RAZZMATAZZ EVENTS για την MDRT Day?

Περίεργη τροπή λαμβάνει η υπόθεση ΠΣΑΣ, RAZZMATAZZ EVENTS IKE και η Ινδική Τράπεζα HDFC BANK LTD! Όλη αυτή η περίπλοκη κατάσταση για