Μαύρος Γάτος

Αίτημα για παράταση των ασφαλιστικών συμβολαίων

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προτείνει προς την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας και τις ασφαλιστικές εταιρείες-μέλη της να υιοθετήσουν την άποψη για παράταση χρόνου στην ακύρωση ενός συμβολαίου.

Με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ζητά να δοθεί ολιγοήμερη παράταση ώστε να μην ακυρωθούν ασφαλιστικά συμβόλαια πολιτών.

Συγκεκριμένα, αντί να ακυρώνονται στις 7 ημέρες , όπως προβλέπει σήμερα ο Νόμος, το Ε.Ε.Α. προτείνει τις 20 ημέρες ισχύος μετά τη λήξη του συμβολαίου, προκειμένου να διευκολυνθούν χιλιάδες πολίτες που λόγω των έκτακτων μέτρων πιθανόν να έχουν δυσχέρεια με την ηλεκτρονική πληρωμή.

Την πρόταση του το Ε.Ε.Α. τη διατυπώνει προς την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας και τις ασφαλιστικές εταιρείες-μέλη της, ζητώντας να υιοθετήσουν την άποψη για παράταση χρόνου στην ακύρωση ενός συμβολαίου, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με την πρωτοβουλία του αυτή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπως τονίζει ο Πρόεδρος του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία και στήριξη, τόσο απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, όσο και στη λειτουργία της αγοράς.

Με πληροφορίες απο το www.euro2day.gr

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις