Μαύρος Γάτος

Η Aon Plc εξαγοράζει τη Willis Towers Watson Plc για περίπου 30 δισ. Δολάρια

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Aon Plc εξαγοράζει τη Willis Towers Watson Plc για περίπου 30 δισ. Δολάρια με μια συμφωνία που ενώνει τη δεύτερη και την τρίτη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο.

Η μεγαλύτερη συναλλαγή για τη βιομηχανία, έρχεται σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά την αποτυχία των προηγούμενων συνομιλιών μεταξύ των δύο εταιρειών. Ο γενικός διευθυντής της Aon Greg Case και ο οικονομικός διευθυντής της Christa Davies θα ηγηθούν την ενιαία πλέον εταιρεία.

Η συμφωνία της Aon “συνδυάζει δύο εξαιρετικά συμπληρωματικές επιχειρήσεις σε μια πιο κατάλληλη παγκόσμια πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών”, ανέφεραν οι εταιρείες στη δήλωση.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποχωρεί και η METLIFE μετά την ΑΧΑ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του insuranceforum.gr το οποίο επικαλείται πηγές του Bloomberg η Metlife ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει απο την Ελλάδα.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την διάθεση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων….

Αναπάντητα παραμένουν τα 5 ερωτήματα που απέστειλε ο κ. Γιώργος Γκόντζος προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και την Διευθύντρια

Αγανακτισμένοι οι διαμεσολαβητές με τον όγκο των εγγράφων που χρειάζεται για να ανανεώσουν την άδειά τους!

“Σε λίγο θα μας ζητήσετε και πιστοποιητικό γέννησης!” Ανέφερε ένας αγανακτισμένος συνάδελφος σε υπάλληλο επιμελητηρίου όταν αυτός τον ενημέρωνε πως λείπουν μερικά