Μαύρος Γάτος

Η Aon Plc εξαγοράζει τη Willis Towers Watson Plc για περίπου 30 δισ. Δολάρια

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Aon Plc εξαγοράζει τη Willis Towers Watson Plc για περίπου 30 δισ. Δολάρια με μια συμφωνία που ενώνει τη δεύτερη και την τρίτη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο.

Η μεγαλύτερη συναλλαγή για τη βιομηχανία, έρχεται σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά την αποτυχία των προηγούμενων συνομιλιών μεταξύ των δύο εταιρειών. Ο γενικός διευθυντής της Aon Greg Case και ο οικονομικός διευθυντής της Christa Davies θα ηγηθούν την ενιαία πλέον εταιρεία.

Η συμφωνία της Aon “συνδυάζει δύο εξαιρετικά συμπληρωματικές επιχειρήσεις σε μια πιο κατάλληλη παγκόσμια πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών”, ανέφεραν οι εταιρείες στη δήλωση.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκαλύψεις Μαύρου Γάτου (Μ.Γ) για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής: Επίσημο ερώτημα απο την αντιπολίτευση προς τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου!

Δέν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις του Μαύρου Γάτου για το πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής στο οποίο ενώ διαφημίστηκε απο τον κ. Χατζηθεοδοσίου,

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ: Το χρονικό της αλλαγής διοίκησης στον ΠΣΑΣ – Ο Γολγοθάς της ΠΡΟΕΔΡΟΥ και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ