Μαύρος Γάτος

Κοιμητήριο μπροστά στο Πωλητήριο;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνάδελφοι,

Καθώς τα expert sessions προχωρούν, τα στελέχη της Διοίκησης μάς καθυσηχάζουν ότι «όλα βαίνουν καλώς» και ότι «οι bidders είναι ευχαριστημένοι». Μάλλον έχουν καταλάβει την αγωνία μας σχετικά με το ποιά άλλη μυθική οντότητα θα μας απασχολήσει στο μέλλον, αν την αποτυχία της Πηνελόπης τη διαδεχθεί νέα γκέλα με την Άρτεμη…

Αν και ο κορωνοϊός δυσκολεύει το έργο της Fosun (που όλα δείχνουν ότι ανεβάζει και δεύτερη τραγωδία στο ίδιο θέατρο), το πιο δόκιμο όνομα του έργου, πιστεύουμε, θα ήταν το Προμηθέας Δεσμώτης, μιας και στρατηγικοί επενδυτές απουσιάζουν από τη διαδικασία και μόνον αρπακτικά κινούνται απειλητικά πάνω απ’ το κοίλο της Συγγρού, ενώ αυτή παραμένει αλυσοδεμένη σε πολυετείς διαδικασίες που δεν την αφήνουν να αναπτυχθεί. Οι Σειρήνες των κερδών δεν μας γλυκαίνουν την αίσθηση που έχουμε για την κρισιμότητα της στιγμής. Οι δράσεις που απαιτούνται είναι πολλές, καίριες και πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.

Σε αυτές τις τραγωδίες από μηχανής θεοί είναι μόνο οι εργαζόμενοι. Μόνον εμείς μπορούμε να κρατήσουμε την Εθνική Πρώτη. Μήδεια ποτέ δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Εταιρία των χιλιάδων ασφαλισμένων και της υπερεκατονταετούς ιστορίας.

Η ενότητά μας είναι η απάντηση σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Ομάδα Εργαζομένων «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Η Σ.Ε.

Πηγή είδησης: https://www.syllogos.gr/anakoinoseis/synergasia/3899-koimitirio-brosta-sto-politirio

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Η ΕΑΔΕ παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας … γιατί στα χωράφια τους η δεοντολογία περισσεύει!

Απολογούμαστε προκαταβολικώς στην Ένωση Προσώπων με Συμβολαιογραφική Πράξη δια το σοκ το οποίο θα προκαλέσουμε εκ νέου με την δημοσιογραφική μας (δημοσιογραφικότατη!)