Μαύρος Γάτος

Μήνυμα Σ.Δ.Α.Ε. για τις εξελίξεις λόγω της εξάπλωσης του COVID – 19

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας διανύει μία πρωτοφανή κατάσταση μετά την ανακοίνωση των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

O Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε) με αίσθημα ευθύνης και πλήρους επίγνωσης της κρισιμότητας της παρούσας κατάστασης αλλά και σε μια προσπάθεια περιορισμού των αρνητικών συνεπειών που θα επιφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου, προτείνει τα ακόλουθα βήματα:

Πρωτίστως, προέχει η προστασία και η ασφάλειά σας και των εργαζομένων σας. Λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων, όπως αυτά προτείνονται από τον ΕΟΔΥ στις επαφές σας με το κοινό και τους συναδέλφους.

Τοποθετήστε στην είσοδο των γραφείων σας αντισηπτικό ή υγρά μαντιλάκια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Εξυπηρετήστε έναν πελάτη μόνο στον ίδιο χώρο και τηρήστε τις προτεινόμενες αποστάσεις.

Αν το κρίνετε σκόπιμο περιορίστε την πρόσβαση πελατών στα γραφεία σας και αν είναι εφικτό δείτε τους πελάτες σας με ραντεβού.

Αερίζετε τους χώρους του γραφείου σας συχνά.

Ενεργοποιήστε τη διαδικασία εργασίας από το σπίτι, εάν υπάρχουν οι προβλεπόμενες υποδομές στην επιχείρηση σας.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρηση σας και αναρτήστε στην ιστοσελίδα σας τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης.

Ενημερώστε τους πελάτες σας πως μπορούν να κάνουν συναλλαγές με την επιχείρηση σας μέσω web banking.

Αποστείλετε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα σχετικά έντυπα ηλεκτρονικά.

Επειδή κάποιοι εργαζόμενοι ενδέχεται να λείπουν με άδεια ειδικού σκοπού, προβλέψτε για την ανάθεση των καθηκόντων τους και υπολογίστε την οικονομική επίπτωση σε βάθος χρόνου για την επιχείρηση σας.

Ο Σ.Δ.Α.Ε. βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Π.Ο.Α.Δ. και με όλους του αρμόδιους θεσμικούς φορείς, προκειμένου να διασφαλίσει τις όσο το δυνατό χαμηλότερες επιπτώσεις αυτής της κρίσιμης περίστασης στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Κυρίες και Κύριοι,

Κανένας μα δεν μπορεί να γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον των επομένων κρίσιμων εβδομάδων. Ευχόμαστε, η ασφαλιστική διαμεσολάβηση με δύναμη ψυχής να αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση, με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες. Μέχρι τότε, προέχει η υγεία και η ασφάλειά σας, των υπαλλήλων σας και των οικογενειών σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις