Μαύρος Γάτος

Ο ΣΠΑΤΕ λέει τα αυτονόητα. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η αλήθεια είναι πως τον ΣΠΑΤΕ τον είχαμε “χάσει”.

O Σ.Π.Α.Τ.Ε είναι ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν.Αττικής.

Το τελευταίο διάστημα ο μαύρος γάτος έβλεπε μία κινητικότητα και όντως μυρίσαμε το καινούργιο site του συνδέσμου. ( https://www.spate.gr/ )

Πρίν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν ένα Δελτίο Τύπου στο οποίο γράφουν μεγάλες αλήθειες. Μεταξύ άλλων αναφέρουν για το περιστατικό του θανατηφόρου ατυχήματος στην Γλυφάδα πρίν μερικές ημέρες πως:

“Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται σε περίπου 700.000. Το νομοθετικό πλαίσιο καθώς επίσης και το σύστημα ελέγχου και εντοπισμού τους υπάρχουν, δεν υπάρχει η βούληση για την ενεργοποίηση τους. Εν τέλει δεν αρκεί ο καταλογισμός ενός μηδαμινού προστίμου για όσους δεν κατανοούν την υποχρέωση τους να είναι ασφαλισμένοι, αλλά να επιβάλλονται αυστηρότερες ποινές, ειδικά στην περίπτωση που από την πράξη τους αφαιρείται μια ανθρώπινη ζωή. Σε πρόσφατη ομιλία του κορυφαίος υπουργός, μίλησε για την δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης, είναι αδύνατον με 700.000 ανασφάλιστα οχήματα στους δρόμους. Οι αποζημιώσεις με υπαιτίους, ανασφάλιστα οχήματα, καταβάλλονται από το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, οι πόροι του οποίου προέρχονται κατά ένα μέρος από τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται από τους ασφαλισμένους δηλ. από όλους εμάς που προνοούμε να είμαστε ασφαλισμένοι, είτε από ανάγκη για να είμαστε σύννομοι είτε γιατί έχουμε αποφασίσει να προστατεύσουμε την περιουσία μας και την γαλήνη της οικογένειας μας, αγοράζοντας ένα ασφαλιστικό προιόν.”

Συμφωνούμε απόλυτα, όχι μόνο εμείς αλλά ο κάθε λογικός και νοήμων άνθρωπος.

Μπράβο σε όλο το Δ.Σ του ΣΠΑΤΕ αλλά και στην πρόεδρο κα Μαρία Δημητριάδη για τον αγώνα που δίνει για την ενδυνάμωση του συνδέσμου.

Ο μαύρος γάτος είναι εδώ για να νιαουρίσει οτι επιθυμούν.

Διαβάστε απο το παρακάτω link ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΠΑΤΕ.

 https://insuranceinnovation.gr/forum/ta-nea-ton-syllogon/syllogos-asfalistikon-praktoron-n-attikis/o-spate-gia-ta-anasfalista-ochimata/ 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποχωρεί και η METLIFE μετά την ΑΧΑ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του insuranceforum.gr το οποίο επικαλείται πηγές του Bloomberg η Metlife ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει απο την Ελλάδα.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα για την διάθεση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων….

Αναπάντητα παραμένουν τα 5 ερωτήματα που απέστειλε ο κ. Γιώργος Γκόντζος προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και την Διευθύντρια

Αγανακτισμένοι οι διαμεσολαβητές με τον όγκο των εγγράφων που χρειάζεται για να ανανεώσουν την άδειά τους!

“Σε λίγο θα μας ζητήσετε και πιστοποιητικό γέννησης!” Ανέφερε ένας αγανακτισμένος συνάδελφος σε υπάλληλο επιμελητηρίου όταν αυτός τον ενημέρωνε πως λείπουν μερικά