Μαύρος Γάτος

Πόσο τσουχτερά γίνονται τα ασφάλιστρα μετά τα 50

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το κόστος ενός προγράμματος μπορεί να ποικίλλει από 30 έως 200 ευρώ τον μήνα και εξαρτάται από την ηλικία, την υγεία, τις παροχές του προγράμματος, τους όρους, τις απαλλαγές κ.λπ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι το κόστος αγοράς, αλλά το μελλοντικό κόστος, ιδίως κατά τη στιγμή που θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για τις παροχές του.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες καταγράφουν στους όρους τις παραμέτρους που λαμβάνουν υπόψη τους για να κοστολογούν κάθε χρόνο τα ασφαλιστήρια. Οι εταιρίες δε ρωτούν τη γνώμη του πελάτη. Απλώς τον ενημερώνουν για την ετήσια αύξηση αλλά και για την αύξηση λόγω ηλικίας. Όσο μεγαλώνει ο ασφαλισμένος, τόσο αυξάνονται τα ασφάλιστρα. Η διαφορά είναι τσουχτερή μετά τα 50.

Η αλήθεια είναι ότι το δικαίωμα αναπροσαρμογής των ασφαλίστρων είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευθούν οι εταιρείες από αιφνιδιαστική αύξηση του κόστους των παροχών που προσφέρουν ή από ένα απρόσμενα ζημιογόνο αποτέλεσμα.

Ο υποψήφιος προς ασφάλιση είναι καλό να γνωρίζει το ιστορικό των αναπροσαρμογών της εταιρείας με την οποία ενδιαφέρεται να συνεργαστεί. Παρόλα αυτά, εφόσον κάποια εταιρεία ενδιαφέρεται να έχει ευχαριστημένους πελάτες, δεν θα κάνει κινήσεις που θα τη βγάλουν «εκτός παιχνιδιού» ή θα πλήξουν σοβαρά το κύρος της.

Πηγή: https://ygeiamou.gr/

More to explorer

Ο Μαύρος Γάτος μπαίνει σε δίαιτα …

Και εκεί που ο μαύρος γάτος μασουλούσε την κροκέτα του (adult cats premium) του νιαουρίσανε την ανάρτηση του Εθνικού Global Speaker NASA