Μαύρος Γάτος

Πώς αντιμετωπίζουν 5 ασφαλιστικές εταιρείες τον Κορωνοίο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στο κλίμα των έκτακτων μέτρων για την προστασία από την πανδημία του COVID-19, πλήθος εταιρειών που ασχολούνται με τον ασφαλιστικό κλάδο ανακοινώνουν την αναστολή εργασιών και την εκτέλεσή τους μέσω διαδυκτίου με στόχο την προστασία των εργαζομένων και των πελατών τους.

Η Ορίζων Ασφαλιστική με ανακοίνωσή της στα social media επιτρέπει την είσοδο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μόνο στο προσωπικό της. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό COVID-19, από τη Δευτέρα 16.03.2020, η είσοδος στα κεντρικά γραφεία καθώς και τα υποκαταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα θα επιτρέπεται μόνο στους εργαζομένους μας. Κατά τα άλλα όλες οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά. Προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας και φυσικά η απρόσκοπτη και άψογη εξυπηρέτησή σας.”

Η Ασφάλειαι Μινέττα στο πλαίσιο της πρόληψης κατά του Covid-19 και με γνώμονα την ευθύνη που έχει τόσο απέναντι στους συνανθρώπους μας όσο και στην προστασία της υγείας όλων, ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 16/3/2020 δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση του κοινού στα γραφεία της εταιρείας. Διευκρινίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες της ΜΙΝΕΤΤΑ (προσφορές, εκδόσεις, αποζημιώσεις κ.λπ.) συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά ενώ το κοινό και οι συνεργάτες μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλα τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Εταιρείας.

Η Interasco ΑΕΓΑ, στο πλαίσιο της πρόληψης κατά του Covid-19 και με γνώμονα την ευθύνη που έχει απέναντι στους εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της για την προστασία της υγείας όλων, ενημέρωσε το δίκτυο συνεργατών της ότι από σήμερα Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας θα εργάζεται εξ’ αποστάσεως. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι όλες οι εργασίες σε καθημερινή βάση θα εκτελούνται κανονικά, καθώς η Εταιρεία έχει επενδύσει στις κατάλληλες δομές και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

H AIG αποφάσισε ήδη την προηγούμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσει άσκηση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ότι λειτουργούν αποτελεσματικά όλοι οι μηχανισμοί απομακρυσμένης σύνδεσης που διαθέτει. Σε τοπικό επίπεδο η εταιρία, καθαρά και μόνο για προληπτικούς λόγους, εφαρμόζει ήδη το σχέδιο επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, σύμφωνα με το οποίο όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του προσωπικού της εταιρίας εργάζεται εκ περιτροπής από το σπίτι. Την Παρασκευή 13 Μαρτίου συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή άσκηση κλείνοντας τα γραφεία της εταιρίας.

H ARAG Hellas ανταποκρινόμενη στα λαμβανόμενα μέτρα αντιμετώπισης της γενικευμένης επιδημίας αποφάσισε από 17/03/2020 να λειτουργεί στην Αθήνα – Πάτρα – Θεσσαλονίκη με το καθεστώς της εξ αποστάσεως εργασίας (home office).

Διαβάστε περισσότερα https://insuranceinnovation.gr/forum/idisis/idiotiki-asfalisi/ektakta-metra-litourgias-apo-tis-asfalistikes-eteries-kata-tou-koronoioy/ | Insurance Innovation

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ανακοίνωση Του Σ.Δ.Α.Ε Σχετικά Με Την Υποχρεωτική Εξέταση Self Test Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Με αφορμή την υποχρεωτική διεξαγωγή των self-tests στον ιδιωτικό τομέα (συμπεριλαμβανομένου και των ΚΑΔ του ασφαλιστικού κλάδου)  η οποία ισχύει από την

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι