Μαύρος Γάτος

Συνεχίζονται οι επαφές του Σ.Δ.Α.Ε. με Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Ε.Ε.θ για την ένταξη των ασφαλιστών στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ΠΚΜ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ξεσηκωμό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Μακεδονίας αλλά και γενικότερα της διαμεσολάβησης σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει ο (για ακόμη μία φορά) αποκλεισμός του ασφαλιστικού κλάδου από το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο περιλαμβάνει την πολύ σημαντική οικονομική υποστήριξη εκατοντάδων κατηγοριών επαγγελματιών… εκτός των ασφαλιστών!

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε άμεσα για το θέμα και με άμεσες ενέργειες την ίδια μέρα, ενημέρωσε την επιτροπή ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προκειμένου και η ίδια να προβεί στις ανάλογες ενέργειες και να πιέσει προκειμένου να σταματήσει αυτή η αδικία εις βάρος χιλιάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Παράλληλα, ο Σ.Δ.Α.Ε επικοινώνησε με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα έκανε γνωστό το ζήτημα, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως η διαμεσολάβηση είχε ενταχθεί εξ αρχής στα πληγέντα επαγγέλματα και πέραν αυτού ο κλάδος έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα λόγω covid 19.

Σύμφωνα με πηγές του insuranceforum.gr, σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου αναμένονται εξελίξεις και όλοι ευελπιστούν πως οι αρμόδιοι στην Περιφέρεια θα αντιληφθούν τη μεγάλη αδικία και το λάθος της μη ένταξης των επαγγελματιών του κλάδου και θα προχωρήσουν σε τροποποιητική εγκύκλιο.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης έτους 2019 ήτοι από 5.000 € κατ’ ελάχιστο έως του ποσού των 50.000,00€ (μέγιστο) επιχορήγηση.

Δείτε εδώ την επιστολή που παρέλαβε ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της Παρασκευής για το εν λόγω θέμα και μέρος της επιστολής που απευθύνεται στην επιτροπή ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων του Ε.Ε.Θ.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις