Μαύρος Γάτος

Το 1ο ασφαλιστήριο για τον κορονοϊό

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το πρώτο ασφαλιστήριο στον κόσμο που καλύπτει το νέο κορονοϊό είναι πλέον γεγονός.  Η TQM Corp παρέχει την συγκεκριμένη κάλυψη στην Ταϊλάνδη σε συνεργασία με την εταιρία Bangkok Insurance Pcl.

Το συμβόλαιο κοστίζει 299 batt ή 9,62 δολάρια και θα πληρώσει τους κατόχους του 50,000 batt αν μολυνθούν από τον ιό. Η κάλυψη όπως τονίζει η εταιρεία στοχεύει στην μείωση του φόβου και σε ψυχολογική ασφάλεια και όχι στο κέρδος σημαντικού ποσού αποζημίωσης.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Unchalin Punnipa σχολίασε πιο συγκεκριμένα: “Η επιδημία αυξάνει την ευαισθητοποίηση των Ταϊλανδών σχετικά με την ανάγκη για ασφάλιση υγείας. Τα έσοδα από το νέο ασφαλιστήριο είναι απίθανο να είναι σημαντικά, αλλά κύριος στόχος μας είναι να ηρεμήσουμε τους φόβους του κοινού κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης του κορονοϊού”.

Δεκάδες είναι πλέον οι χώρες ανά την υφήλιο όπου έχουν καταγραφεί κρούσματα του νέου κορονοϊού, ο οποίος έχει ήδη κοστίσει τη ζωή περισσότερων από 1.500 ανθρώπους μόνο στην Κίνα. Στην Ταϋλάνδη ο αριθμός των κρουσμάτων είναι 33 αλλά η ανησυχία και το πλήγμα στον τουρισμό και στην τουριστική οικονομία είναι πολλαπλάσια εντονότερο.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις