Μαύρος Γάτος

Giveaway – Διεκδικήστε μία από τις δέκα δωρεάν ετήσιες συνδρομές του The Insurer!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

H Insurance Innovation και το περιοδικό Τhe Insurer θέλοντας να ενισχύσουν την ενημέρωση του κόσμου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης διοργανώνουν ένα giveaway για δέκα τυχερούς αναγνώστες. Πιο συγκεκριμένα θα κληρωθούν δέκα ετήσιες συνδρομές του περιοδικού Τhe Insurer από τους λογαριασμούς του insuranceforum.gr στο Facebook και στο Instagram.

Με περισσότερους από 900 συνδρομητές, το περιοδικό διατηρεί τον στόχο του και απευθύνεται αποκλειστικά στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, μιλώντας στη γλώσσα της αγοράς με απλό και κατανοητό τρόπο. Και αυτό ήταν που εκτίμησε η αγορά και μας έβαλε σε εκατοντάδες ασφαλιστικά γραφεία των μεγάλων πόλεων και κυρίως της επαρχίας.

Έως τις 22 Μαΐου 2020 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό μας

  1. Like στη σελίδα του Insuranceforum.gr στο Facebook ή Follow στο Instagram.
  2. Like στο post του διαγωνισμού στο Facebook ή στο Instagram.
  3. Comment με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το post του διαγωνισμού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους.

Καλή επιτυχία!!!

Στο δεύτερο τεύχος μας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον κλάδο πιστώσεων. Οι εταιρείες του κλάδου EULER HERMES, ATRADIUS και COFACE,  φιλοξενούνται στο περιοδικό σε ένα πλήρες αφιέρωμα και παρουσιάζουν την Ασφάλιση Πιστώσεων καθιστώντας σαφή την αξία ενός τέτοιου κλάδου για τη βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης.

Παράλληλα, το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, ο Corona Virus, δε θα μπορούσε να λείπει από το περιοδικό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. “Η πανδημία στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης και οι επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία” είναι ο τίτλος ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου από την Experto Crede Consultants.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Γίνετε συνδρομητής εδώ και αποκτήστε άμεσα το δεύτερο τεύχος του The Insurer.

Δείτε το πρώτο τεύχος του The Insurer ηλεκτρονικά εδώ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι

Νευρικότητα προκαλεί η πτώση των μετοχών που συνδέονται με κρυπτονομίσματα: Παραμένουν αισιόδοξοι οι επενδυτές

Η πτώση των μετοχών οι οποίες συνδέονται με κρυπτονομίσματα, με φόντο την πρόσφατη πτώση του Bitcoin και το μάλλον “δύσκολο” ντεμπούτο της Coinbase