Μαύρος Γάτος

Stay safe, stay connected: Δωρεάν όλες οι δυνατότητες τηλεκπαίδευσης της Insurance Innovation υπό την απειλή του Κορονοϊού.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Insurance Innovation και το insurancewebinars.gr αφουγκράζεται τις δυσκολίες των ημερών λόγω των έκτακτων μέτρων που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του νέου Κορονοϊού, Covid-19. Μετά την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συνεδρίων και εκδηλώσεων, αλλά και τη γενικότερη ματαίωση μικρότερων συγκεντρώσεων – εκπαιδεύσεων, δίνουμε λύση σε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό κλάδο (μεσιτικές, πρακτορειακές και ασφαλιστικές) προσφέροντάς τους δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και τηλεκπαίδευσης με τη χρήση της υπάρχουσας πλατφόρμας εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων, προσφέρουμε το σύνολο των προσφερόμενων πακέτων εκπαίδευσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Insurance Innovation (Τηλ. 2315 311282 – info@insuranceinnovation.gr)

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr

Η διαδικτυακή πλατφόρμα διεξαγωγής σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων λειτουργεί από το 2013 και προσφέρει σε επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρχεται σε επαφή με εκατοντάδες συνεργάτες από όλη την Ελλάδα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω της πλατφόρμας είναι:

  1. Χρήση της πλατφόρμας για όση ώρα χρειάζεται η εταιρεία.
  2. Εξατομικευμένη διαμόρφωση της πλατφόρμας με τα χρώματα και σήματα της εταιρείας.
  3. Τεχνική υποστήριξη για τον ομιλητή και τους συμμετέχοντες.
  4. Upload  τυχόν διαφημιστικού υλικού της εταιρείας.
  5. Παράδοση του μαγνητοσκοπημένου υλικού με όλα τα στατιστικά παρακολούθησης.
  6. Αποστολή link και οδηγιών στους συμμετέχοντες.

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις