Μαύρος Γάτος

Video | Πώς συνδέεται η θεωρία της σχετικότητας με ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

H Ασφαλιστική Σύμβουλος Δανάη Δ. Δούκα γνωστή για την αισιοδοξία και το χιούμορ της στην Ασφαλιστική Ελληνική Αγορά ξαναχτυπά με το δεύτερο βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο youtube.

H κα. Δούκα ούσα φύσει εξωστρεφής και κοινωνική, γρήγορα κατάλαβε ότι της αρέσουν: α) η επαφή με τον κόσμο, β) το ελεύθερο επάγγελμα και γ) οι ασφάλειες! Έτσι αποφάσισε να στραφεί στον ασφαλιστικό κλάδο, όπου από το 2015 έχει την χαρά να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Σήμερα, το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” στις 17.00 έχει τη χαρά να φιλοξενεί την κα. Δούκα και ο κ. Βασιλειάδης την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της για την Ελληνική Ασφαλιστική πραγματικότητα και το διαδίκτυο.

Στο τελευταίο βίντεο της εκπομπής Ασφαλιστικές Παρεξηγήσεις συνδέει την θεωρία της σχετικότητας με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και την ασφάλεια με μια διαδρομή Μοναστηράκι – Σύνταγμα.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια:

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ανακοίνωση Του Σ.Δ.Α.Ε Σχετικά Με Την Υποχρεωτική Εξέταση Self Test Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Με αφορμή την υποχρεωτική διεξαγωγή των self-tests στον ιδιωτικό τομέα (συμπεριλαμβανομένου και των ΚΑΔ του ασφαλιστικού κλάδου)  η οποία ισχύει από την

ΣΥΓΚΛΟ! Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως και ο ίδιος είχε μείνει ανασφάλιστος γιατί ο ασφαλιστής του δέν τον έιχε ενημέρωσει!

Τώρα λογικά θα ξεκινήσει το κίνημα #WEDONTINSURE Σήμερα σε πρωινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο περιστατικό του “ανασφάλιστου” Παυλάρα δήλωσε ότι