Μαύρος Γάτος

Video | Πώς συνδέεται η θεωρία της σχετικότητας με ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

H Ασφαλιστική Σύμβουλος Δανάη Δ. Δούκα γνωστή για την αισιοδοξία και το χιούμορ της στην Ασφαλιστική Ελληνική Αγορά ξαναχτυπά με το δεύτερο βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο youtube.

H κα. Δούκα ούσα φύσει εξωστρεφής και κοινωνική, γρήγορα κατάλαβε ότι της αρέσουν: α) η επαφή με τον κόσμο, β) το ελεύθερο επάγγελμα και γ) οι ασφάλειες! Έτσι αποφάσισε να στραφεί στον ασφαλιστικό κλάδο, όπου από το 2015 έχει την χαρά να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Σήμερα, το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” στις 17.00 έχει τη χαρά να φιλοξενεί την κα. Δούκα και ο κ. Βασιλειάδης την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της για την Ελληνική Ασφαλιστική πραγματικότητα και το διαδίκτυο.

Στο τελευταίο βίντεο της εκπομπής Ασφαλιστικές Παρεξηγήσεις συνδέει την θεωρία της σχετικότητας με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και την ασφάλεια με μια διαδρομή Μοναστηράκι – Σύνταγμα.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια:

More to explorer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη με χρήματα αμοιβαίων κεφαλαίων που δέν αποδίδονταν ποτέ στην Ασφαλιστική εταιρεία

Μεγάλο σκάνδαλο (που προσπαθούν κάποιοι να κουκουλώσουν) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική τραπεζοασφαλιστική αγορά. Η υπόθεση ξεκινάει λίγους μήνες νωρίτερα όταν με

Την Δευτέρα στον Μαύρο Γάτο: ΠΣΣΑΣ: Συντονισμένες κινήσεις για να καπελώσουν τα σωματεία της διαμεσολάβησης; Ολη η αληθεια!

Την Δευτέρα στο μαύρο γατούλη όλη η αλήθεια για την αλλαγή του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του ΠΣΣΑΣ (μετα δύο σίγμα) που κάνει συντονισμένες κινήσεις