Η μελέτη του ΕΙΑΣ για τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις και η λανθασμένη αναφορά πηγών…..           

Facebook
Twitter
LinkedIn
Έπειτα από την άκομψη και απρεπή στάση του Ε.Ε.Α και του προέδρου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, καθώς και την δημοσιοποίηση του εν λόγω ζητήματος από τον Μαύρο Γατούλη μαθαίνουμε πως ο ΠΣΑΣ έλαβε την πρόσκληση.

Διαβάσαμε προ ημερών για την «εμπεριστατωμένη μελέτη έρευνα κατόπιν ενδιαφέροντος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών και αφορά το θέμα της υποχρεωτικότητας των ασφαλίσεων και πώς αυτή διαρθρώνεται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Μάλιστα η εν λόγω έρευνα με θέμα  “Υποχρεωτικές και ενθαρρυνόμενες ιδιωτικές ασφαλίσεις στην Ευρώπη” παρουσιάστηκε στις εργασίες της 4ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από τον γενικό διευθυντή του ΕΙΑΣ κ. Νίκο Σοφρωνά , και είναι βασισμένη σε στοιχεία που αντλήθηκαν από  επίσημους φορείς-οργανισμούς όπως:  Insurance Europe, MUNICH RE, SWISS RE, EFICERT, NATION MASTER και Ο.Ε.C.D.

 

Ανατρέχοντας στις πηγές της λεγόμενης έρευνας διαπιστώσαμε πως…..οι πηγές ουσιαστικά δεν αναφέρονταν!

Η μελέτη του ΕΙΑΣ για τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις και η λανθασμένη αναφορά πηγών.....            1

 

Ακόμη και για έναν πρωτοετή φοιτητή ή σπουδαστή ο τρόπος που σημειώνονται οι πηγές στην εν λόγω «μελέτη» είναι το λιγότερο…..αστείος!

Η αναφορά απλώς και μόνο κάποιων φορέων χωρίς τουλάχιστον links ή και συγκεκριμένων σελίδων δέν έχουν καμία αξία και χρησιμότητα!

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός σαν το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών έχει παραπέσει σε τέτοιο λεκτικό ατόπημα.

 

Θα προτείναμε στους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την εν λόγω «μελέτη» να δουν με μία απλή εύρεση στην google πώς πρέπει να γράφουμε τις πηγές μας.

Εναλλακτικά μπορούν να το μάθουν απευθείας από το παρακάτω link.

https://eclass.upatras.gr/modules/document/file.php/BMA499/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82%20referencing.pdf

Αν μάλιστα προχωρήσουν στην διόρθωση της αναφοράς στις πηγές για την εν λόγω μελέτη θα το ανακοινώσουμε εμείς πρώτοι.

Λίγη προσοχή δε βλάπτει….

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν