Μαύρος Γάτος

Αργησε λίγο το Ε.Ε.Α να ζητήσει παράταση για τις επαναπιστοποιήσεις

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Λίγο αργοπορημένα αντέδρασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο μεγάλο ζήτημα των επαναπιστοποιήσεων που έχει προκύψει εδώ και σχεδόν δύο μήνες.

Τα λέγαμε τα ξανα λέγαμε, είχε βουίξει η αγορά αλλά μόλις εχθές ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου ζήτησε με επιστολή του προς το Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Ζαββό να βρεθεί κάποια λύσει στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ασφαλιστικό site του E.E.A  “Το Ε.Ε.Α. ζητά εύλογη χρονική παράταση στη δυνατότητα επαναπιστοποίησης ώστε να ενεργήσουν ανάλογα όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές δεν έχουν συμπληρώσει τις υποχρεωτικές ώρες εκπαίδευσης. Η παρέμβαση του Ε.Ε.Α. και το αίτημά του στους αρμοδίους να προβούν σε ανάλογους χειρισμούς, αποσκοπεί στο να αποφευχθούν οι ακραίες συνέπειες για τους επαγγελματίες αυτούς και να συνεχίσουν να ασκούν απρόσκοπτα το επάγγελμά τους.”

Δέ χρειαζόταν να περάσουν δύο μήνες και χιλιάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ψάχνουν να βρούν άκρη για το υπόλοιπο των ωρών τους προκειμένου το μεγαλύτερο επιμελητήριο της χώρας να αποφασίσει μία παρέμβαση για να βρεθεί λύση.

Εν τω μεταξύ ο μαύρος γάτος πληροφορείται πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που χρειάζονται ώρες επαναπιστοποίησης ξεπερνάνε τους 2.500 χιλιάδες σε όλη τη χώρα.

Οι πληροφορίες για την στάση της ΔΕΙΑ και της Τράπεζας Της Ελλάδος διίστανται.  Αλλες πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση και άλλες πως για χάρη κάποιων…..θα δοθεί επιτέλους αυτή η παράταση που πιθανότατα θα αφορά 6 έως 12 μήνες.

 

More to explorer

Λογισμικό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου προστατεύει διαστημικές πτήσεις της NASA. Πώς ξέφυγε αυτό απο τον Εθνικό μας Global Speaker;

Ο μαύρος γατούλης διάβασε μία αντικειμενικά πολύ σημαντική είδηση απο το capital.gr αλλα του δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα: Μήπως το συγκεκριμένο λογισμικό

Πολύ κοντά στο deal AXA – GENERALI

Έπειτα από την έκπληξη της ασφαλιστικής αγοράς στις φήμες που ήρθαν από το εξωτερικό περί των συζητήσεων μεταξύ της AXA Ελλάδος και