Μαύρος Γάτος

Διαφωνεί ΚΑΘΕΤΩΣ ο κ. Γιάννης Περιστέρης με την έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Διαφωνεί ΚΑΘΕΤΩΣ ο κ. Γιάννης Περιστέρης με την έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης!

Άμεσα σχολίασε ο κ. Γιάννης Περιστέρης τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

Συγκεκριμένα εκφράζει την κάθετη διαφωνία του με το εν λόγω μέτρο και αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο facebook τα εξής:

Ένα ακόμα φορολογικό κίνητρο, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα και δυστυχώς «οριζόντιο», άρα εντελώς λανθασμένο, που απλά θα ωφελήσει αποκλειστικά και μόνο τις πολύ μεγάλες ιδιοκτησίες και πάω στοίχημα πως ο σχετικός ασφαλιστικός τζίρος δεν πρόκειται να αυξηθεί ούτε κατά μόλις ελάχιστες «χιλιάδες» ευρώ (ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ, «χιλιάδες» και ούτε καν «εκατοντάδες χιλιάδες»).

Όσον αφορά τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, παρακαλώ να μην του αποδίδετε κυβερνητικούς επηρεασμούς που θέλω να πιστεύω πως δεν προσιδιάζουν με το υψηλό επίπεδο των ασφαλιστικών του γνώσεων.

Τέλος, το πόσο πιστεύω πως θα είναι «θετική» αυτή η εξέλιξη, φαίνεται από τα όσα αναφέρω στο παρακάτω ΥΓ μου.

ΥΓ
Όποιος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ή CEO ασφαλιστικής εταιρίας έχει αντίθετη άποψη αλλά και τα ανάλογα «κότσια», ας στοιχηματίσει δημόσια μαζί μου!

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση

Δείτε εδώ ποιος είναι ο Γιάννης Περιστέρης

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από