Νέα παράταξη υποψήφια στο Ε.Ε.Α;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Καθώς οι εκλογές των επιμελητηρίων ανά τη χώρα πλησιάζουν πληροφορούμαστε πως μία νέα παράταξη ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Καθώς οι εκλογές των επιμελητηρίων ανά τη χώρα πλησιάζουν πληροφορούμαστε πως μία νέα παράταξη ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Ο εν λόγω σχηματισμός θα αποτελείται από ανθρώπους του ασφαλιστικού κλάδου και όχι μόνο με κύριο στόχο να αλλάξει το σκηνικό αλλα και η διαχείριση γενικότερα του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν έχει και την καλύτερη εικόνα.

Βασικά στελέχη της παράταξης άνθρωποι που ήδη βρίσκονται εντός του Δ.Σ του Ε.Ε.Α οι οποίοι έχουν πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για την διοίκηση του επιμελητηρίου.

Η λίστα των υποψηφίων διαμορφώνεται και τα πρώτα ονόματα ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά.

Παράλληλα, και ενώ ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου προσπαθεί να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια (μέχρι στιγμής το σενάριο φαίνεται να είναι ουτοπικό παρά τα στοχευμένα δημοσιεύματα ξεχασμένων ιστοσελίδων της Αττικής που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους) ο αντικαταστάτης είναι σχεδόν δεδομένος και προέρχεται από τον ασφαλιστικό κλάδο.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν……

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν