Νέα παράταξη υποψήφια στο Ε.Ε.Α;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καθώς οι εκλογές των επιμελητηρίων ανά τη χώρα πλησιάζουν πληροφορούμαστε πως μία νέα παράταξη ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Ο εν λόγω σχηματισμός θα αποτελείται απο ανθρώπους του ασφαλιστικού κλάδου και όχι μόνο με κύριο στόχο να αλλάξει το σκηνικό αλλα και η διαχείριση γενικότερα του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν έχει και την καλύτερη εικόνα.

Βασικά στελέχη της παράταξης άνθρωποι που ήδη βρίσκονται εντός του Δ.Σ του Ε.Ε.Α οι οποίοι έχουν πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για την διοίκηση του επιμελητηρίου.

Η λίστα των υποψηφίων διαμορφώνεται και τα πρώτα ονόματα ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά.

Παράλληλα, και ενώ ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου προσπαθεί να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια (μέχρι στιγμής το σενάριο φαίνεται να είναι ουτοπικό παρά τα στοχευμένα δημοσιεύματα ξεχασμένων ιστοσελίδων της Αττικής που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους) ο αντικαταστάτης είναι σχεδόν δεδομένος και προέρχεται από τον ασφαλιστικό κλάδο.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν……

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω