Τρομπέτας άσχετος influencer λέει π@πeς που διαστρεβλώνουν την εικόνα του κλάδου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Μαύρος Γάτος εντόπισε ακόμη έναν μ@λ@κ@ του διαδικτύου ( Χριστόφορος Ζαραλίκος) ο οποίος δυσφημίζει την ιδιωτική ασφάλιση σε περισσοτέρους 300.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media.

Το video που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό του βεληνεκούς της δυσφήμησης.

https://www.tiktok.com/@master_badkarma/video/7280671072469486880?_r=1&_t=8fv7FogWtm4

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως στην εποχή της κλιματικής αλλαγής οι ασφαλιστικές δουλεύουν στο περιβάλλον που έχουν φτιάξει οι ίδιες. (τί εννοεί ο τρόμπας εδώ;)

Συνεχίζει λέγοντας πως « Στις ΗΠΑ οι ασφαλιστικές εταιρειες είτε βάζουν λουκέτο είτε δεν ασφαλίζουν πολλές κατηγορίες σπιτιών σε περιοχές που έχουν προβλήματα με την κλιματική αλλαγή.

Σε άλλο σημείο αναφέρει « θα πνιγείτε που θα πνιγείτε τουλάχιστον φροντίστε να ασφαλιστείτε σε μία ασφαλιστική εταιρεία.

Μάλιστα αναφερόμενος στις ασφαλιστικές εταιρείες λέει πως αυτές αποτελούν την μία από τις τέσσερις βάσεις του καπιταλισμού. (μπαρντον;)

Λίγο αργοτερα αναφέρει «Το γεγονός του ότι κάποιος ασφαλίζει το σπίτι του σε μία ασφαλιστική εταιρεία δεν σημαίνει πως θα αποζημιωθείτε όταν χρειαστεί!»

Σε άλλο σημείο προτρέπει τους τηλεθεατές του να συμβουλευτούν έναν δικηγόρο πριν ασφαλίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία!

«Όταν μία ασφαλιστική αναγκαστεί να αποζημιώσει πολλούς ταυτόχρονα πελάτες τότε είναι δεδομένο ότι θα πτωχεύσει.»

Δείτε το χαρακτηριστικό video και σχολιάστε μπάς και αντιληφθεί ότι λέει μ@λ@κιες.

Εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα απο το κανάλι του ΛΑΛΑΚΑ στο youtube

 

Πέραν της πλάκας θεωρούμε πως η παρέμβαση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλα και σε άλλες που συναντούμε και δημοσιοποιούμε εδώ στον Γάτο είναι επιβεβλημένη και θα πρέπει να είναι παραδειγματική.

Ξέρουμε ότι στην Ενωση μας διαβάζουν και πιστεύουμε πως θα γίνει κάποιου είδους παρέμβαση για το καλό του κλάδου μας.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν