Μαύρος Γάτος

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

O πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας για το έργο του Επιμελητηρίου τόνισε μεταξύ άλλων πως το 2023 βρίσκει το ΕΕΑ με 25 εκ. πλεόνασμα (τελικά η αγορά του νέου κτιρίου αξίας μερικών εκατομμυρίων ευρώ δεν εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης; ) το μεγαλύτερο πλεόνασμα που δημιουργήθηκε ποτέ από επιμελητήριο στα 100 χρόνια της παρουσίας του.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε επίσης στο έργο του Επιμελητηρίου, στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθώς και στην σημασία της στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα. (εν τω μεταξύ η γκρίνια μελών του ΕΕΑ είναι η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια  – δεν ξέρουμε από πού βγάζει αυτό το συμπέρασμα)

Τέλος, εμφανίστηκε εξαιρετικά αισιόδοξος αναφέροντας πως “θα πεθάνουμε όλοι” (τρόπος του λέγειν – μη ξοδευτείτε στα εξώδικα και τις αγωγές :P)   ή καλύτερα “πως το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα. (κύριε Χατζηθεοδοσίου τα νούμερα των επιμελητηρίων για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων άλλα λένε…σορρυ)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο