Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

O πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας για το έργο του Επιμελητηρίου τόνισε μεταξύ άλλων πως το 2023 βρίσκει το ΕΕΑ με 25 εκ. πλεόνασμα (τελικά η αγορά του νέου κτιρίου αξίας μερικών εκατομμυρίων ευρώ δέν εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης; ) το μεγαλύτερο πλεόνασμα που δημιουργήθηκε ποτέ από επιμελητήριο στα 100 χρόνια της παρουσίας του.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε επίσης στο έργο του Επιμελητηρίου, στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθώς και στην σημασία της στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα. (εν τω μεταξύ η γκρίνια μελών του ΕΕΑ είναι η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια  – δεν ξέρουμε από πού βγάζει αυτό το συμπέρασμα)

Τέλος, εμφανίστηκε εξαιρετικά αισιόδοξος αναφέροντας πως “θα πεθάνουμε όλοι” (τρόπος του λέγειν – μή ξοδευτείτε στα εξώδικα και τις αγωγές :P)   ή καλύτερα “πως το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα. (κύριε Χατζηθεοδοσίου τα νούμερα των επιμελητηρίων για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων άλλα λένε…σορυ)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η