Έστω και αργά η Prime Insurance προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της INTERAMERICAN

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ποιος φταίει για την κακή πορεία της Prime Insurance τα τελευταία χρόνια; Οι φήμες δίνουν και παίρνουν παρα την θετική στο τέλος της ημέρας έκβαση του deal και της μεταφοράς του χαρτοφυλακίου της στην INTERAMERICAN.

Παρόλα αυτά τα ερωτήματα παραμένουν:
Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την τεράστια καθυστέρηση;
Σκέφτηκε κανείς τους δεκάδες εργαζομένους που αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον των οικογενειών τους;
Πόσο αξιόπιστα είναι τα ρεπορτάζ τα οποία κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από μεγάλο οικονομικό site σύμφωνα με τα οποία συγκεκριμένες ενέργειες της διοίκησης οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση;
–  Ισχύουν οι φήμες ότι κατά το παρελθόν απορρίφθηκαν προτάσεις εξαγοράς από την Hellas Direct και την EUROLFE ;
–  Ισχύουν οι φήμες περί….οικονομικών αλαξ@κ@λιών μεταξύ Prime Insurance και My Direct;
–  Ισχύει πως όλο αυτό το διάστημα που ακούγονταν διάφορες φήμες (βάσιμες και μη βάσιμες) η παραγωγή όλο και μειωνόταν;

Ευτυχώς να λέμε, που οι συζητήσεις με την INTERAMERICAN μάλλον έχουν αποδώσει καρπούς.

Ποια είναι η Prime Insurance
Η DEMCO ΙNSURANCE ή DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ξεκινά τις εργασίες της τον Ιούλιο του 2008, στο κέντρο της Αθήνας, ως ελληνικό υποκατάστημα της κυπριακής εταιρίας DEMCO INSURANCE LTD.
Λίγους μήνες αργότερα, εξαγοράζει την ιστορική ελληνική ασφαλιστική εταιρία ΙΜPERIAL HELLAS και αποκτά τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου της.
Έτσι, καθιερώνεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και αρχίζει μία ανοδική και κερδοφόρα πορεία όχι μόνο στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και στους κλάδους περιουσίας, αστικής ευθύνης, σκαφών αναψυχής, μεταφορών, τεχνικών ασφαλίσεων και γενικών ατυχημάτων, ενώ εισέρχεται δυναμικά και στον κλάδο υγείας.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 η DEMCO INSURANCE συγχωνεύεται με την PRIME INSURANCE (πρώην INTERLIFE) στην Κύπρο και αλλάζει όνομα.
Ως PRIME INSURANCE πλέον, συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική αγορά υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες βάζοντας πάντα στο κέντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές, σύγχρονες ανάγκες του. Πρωτοπορεί, καινοτομεί και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, αλλά πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο όραμά της και όραμα του ιδρυτή και κύριου μετόχου της κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η