Ακαδημία ασφαλιστών χωρίς άδεια απο το Υπουργείο Παιδείας! (επίσημο έγγραφο)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι μάσκες μόλις έπεσαν.

Γνωστός ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ για τον οποίο αναφερθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον 7 χρόνια ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ χωρίς την ανάλογη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων!

Σε ερώτημα του Μαύρου Γάτου προς την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και δια βίου Μάθησης λάβαμε επίσημη απάντηση σύμφωνα με την οποία η εν λόγω ΑΚΑΔΗΜΙΑ (την οποία ο ιδιοκτήτης διαφημίζεις ώς κάτι μοναδικό!) δέν έχει αδειοδοτηθεί και ούτε εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Εποπτείας!

Το σκάνδαλο είναι πολύ μεγάλο, ίσως ακόμη μεγαλύτερο απο αυτό που αποκαλύψαμε για τον ΠΣΑΣ και από το νέο έτος θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα επίσημα έγγραφα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μαζί με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή και την ακαδημία του “η μπάλα θα παρασύρει” και πολλούς άλλους που συναναστρεφόντουσαν μαζί του, κάποιοι εξ αυτών να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ στελέχη ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη και είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο που δέν αναγνωρίζει την εν λόγω ακαδημία.

Απο το νέο έτος θα αναρτηθεί ΞΕΚΑΘΑΡΗ προκειμένου να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο