Αναβάλλεται η διαδικτυακή ενημέρωση για τον COVID 19 λόγω υπερφόρτωσης δικτύου – Νέα ημερομηνία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Live streaming ενημέρωση που διοργάνωνε το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer με αφορμή τις πρωτοφανείς εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο που προκαλεί η πανδημία του COVID – 19 για σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσίασε η πλατφόρμα διοργάνωσης webinar που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ClickMeeting η μεγάλη επισκεψιμότητα και χρήση της πλατφόρμας παγκοσμίως είχε ως αποτέλεσμα να έχει προβλήματα το λειτουργικό της σύστημα.

“Λόγω τεχνικών προκλήσεων και μεγάλης επισκεψιμότητας, η πρόσβαση στις σελίδες ClickMeeting διακόπτεται. Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και εκτιμούμε την κατανόησή σας, ενώ προσπαθούμε να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου το διαδικτυακό μαγκαζίνο που διοργανώνεται για πρώτη φορά, μεταφέρεται για αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 20.00 μ.μ. με την ίδια θεματική και το ίδιο ενδιαφέρον για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι φορέων της αγοράς αλλά και διαμεσολαβητές της πρώτης γραμμής. Με συντονιστή τον Γενικό Διευθυντής της Insurance Innovation κ. Αριστείδη Βασιλειάδη και ένα πάνελ ανθρώπων της αγοράς θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα της διαμεσολάβησης όπως:

 • Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην ασφαλιστική αγορά εδώ και 15 περίπου ημέρες.
 • Σε ποιό επίπεδο υπάρχει μείωση του τζίρου των ασφαλιστικών γραφείων.
 • Οι απόψεις, τα υπερ και τα κατά, περί κλεισίματος ή μη των ασφαλιστικών γραφείων.
 • Οι πιέσεις που έχουν ασκήσει τα σωματεία για διευκολύνσεις, όσον αφορά στις ανανεώσεις των συμβολαίων και στην υπαγωγή στα μέτρα στήριξης.
 • Η επόμενη ημέρα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση μετά την καραντίνα.
 • Ποια τα μέχρι στιγμής μέτρα της κυβέρνησης για τον κλάδο.
 • Πώς πρέπει να εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα εν μέσω καραντίνας.

Στο πάνελ συζήτησης συμμετέχουν μέχρι στιγμής οι κ.κ.:

 • Τάκης Μιχαλόπουλος, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)
 • Μαρία Δημητριάδη, Πρόεδρος Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ)
 • Κυριάκος Μερελής, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής & Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Θ., Συντονιστής Επιτροπής Παρακολούθησης Ασφαλιστικών & Τραπεζικών θεμάτων του Ε.Ε.Θ
 • Σταύρος Αθανασιάδης, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ)
 • Τηλέμαχος Μαλγαρινός, Οικονομικός Σύμβουλος
 • Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services, Experto Crede Consultant

H συμμετοχή στη διαδικτυακή συζήτηση είναι ανοιχτή προς όλους, με τον περιορισμό της ταυτόχρονης συμμετοχής 150 ατόμων, οι οποίοι θα μπορούν να θέσουν και ερωτήματα προς τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδυκτιακή συνάντηση κατά την ώρα διεξαγωγής της μέσω αυτού του Link.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να συνδεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκπομπή μέσω των social media της Insurance Innovation και συγκεκριμένα από τις σελίδες στο facebook.

Insuranceforum.gr

Mavrosgatos.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν